1000 recepten met selderij
100 gram rundvlees 100 gram aardappelen 100 gram courgette 100 gram tomaten 75 gram wortel 50 gram ui 75 gram pompoen 25 gram selderij 10 gram knoflook 15 gram gember 3 gram komijn 1 ei kippenbouillon saffraan zout olie1. smoor in een pa... bekijk recept »
1 jonge duif 1 liter kippenbouillon 300 gram aardappelen 200 gram wortelen 200 gram ui 200 gram courgette 200 gram pompoen 150 gram prei 100 gram selderij 20 gram fijngehakte knoflook 3 eieren 1 bosje koriander peper en zout 1. de duif uitb... bekijk recept »
1 liter kippenbouillon 200 gram linzen 300 gram tomaten 150 gram bulghur 300 gram aardappelen 150 gram wortelen 200 gram ui 20 gram knoflook yoghurt 50 gram selderij 1 tl komijn koriander olie zout1. smoor het knoflook en de fijngehakte ui i... bekijk recept »
300 gram lamsgehakt 150 gram linzen 100 gram ui 100 gram rijst 300 gram tomaten 50 gram gember 2 takjes peterselie 50 gram selderij 10 gram kaneel 10 gram zwarte peper 10 gram komijn 50 gram meel peper en zout 1,5 liter water 2 eieren kor... bekijk recept »
250 gr erwten 2,5 liter water 1 hammetjes 1 pak soepprei 1 selderij 2 grote uien peper, zout, laurier 1. Reinig de prei, selderij en uien, snijd ze in stukken.2. Zet de erwten, het vlees en de gesneden groeten met het water op, voeg de kruiden toe... bekijk recept »
2 kg mosselen 2 uien 1 selderij zwarte peper 25 cl De Koninck Gusto 1833 Golden Blond1. Maak de mosselen grondig schoon en was ze onder stromend water.2. Snijd de uien in ringen en snijd de selderij in blokjes.3. Fruit de groenten aan in flink wat bo... bekijk recept »
1 kleine komkommer 1 st sjalot of kleine ui 400 gr kiprollade die al gebakken is 4 bladen van ijsbergsla 3 takjes peterselie 1/2 st citroen 1 takje selder 6 eetlepels room 3 eetlepels mayonaise 1 beetje zout en paprikapoeder1. Komkommer wassen. Met v... bekijk recept »
225 g uien 1 teentje knoflook 100 g bleekselderij 225 g hazelnoten 2 paprika's 100 g geraspte kaas 2 eieren 1/2 kl tijm 1/2 kl marjolein peper zout solo1. Verwarm de oven voor op 200°C.2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Hak de selderij fi... bekijk recept »
2 eetlepels bruine bonen 1 stukje prei 1 stukje ui 1 stukje knol selderij 30 gram gehakt 3 dl. water 1/3 bouillontablet kerie zout en peper 1 stukje laurierblad Kook de bruine bonen met 3 dl. water 1/3 boiliontablet en het stukje lauriers blad onge... bekijk recept »
500 gr.Verse tagiatelle bakje kastanjechampignons en oesterzwammen pakje bospaddestoelensoep van honig dikke plak ham van 0,5cm bosje verse selderij bosui peper en zout Breng water aan de kook en voeg hierbij de verse tagiatelle met een scheutje olij... bekijk recept »