1000 recepten met selderij
45 ml olijfolie - 2 500 ml kippenbouillon - 2 uienfijn - 2 laurierbladeren in stukjes - 6 wortelen geraspt - 450 g tomaten uit blikin stukjes - 500 g bruine linzenpan klaar - 3 tenen knoflookfijn - 2+1/2 e bruine basterdsuiker - 3 e rode wijnazijn - ... bekijk recept »
400gr kipfilet 1 tablet kippebouillon 1 tablet kruideboillon 1 kruidebuiltje voor de kippensoep 2 appels citroensap 1 blikje mandarijntjes 1 bosje selderij 1dl zure room 1dl mayonaise 1 theelepel mosterd zout en peper snufje kerriepoeder 100gr gepeld... bekijk recept »
400 gr rijst 400 gr resten van vleeskipham of garnalen of 500 gr losgebakken gehakt 2 eieren olie 300 gr groenten (taugekool en prei) of 100 gr tauge en 2 pakjes soepgroente 200 gr fijngesneden uien 2 teentjes gesnipperde knoflook 1 el gehakte selder... bekijk recept »
Rundvlees (1 pak nasivlees bv. als het maar in blokjes gesneden is)300 gram gehakt1 kilo uien500 gram wortels500 gram penne rigatepeterselieselderijsnufje peper2 tl. zoutolijfolie (droge witte wijn mag ook als extra toegevoegd worden) parmezaanse kaa... bekijk recept »
2 uien2 teentjes knoflook2 stelen bleekselderij1 kleine wortel1.5 kg vleestomaten1 grote bos marjoraan4 el olijfolie2 laurierblaadjeszout en peper. Ui en knoflook pellen en fijnhakken. Selderij wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Wortel schrap... bekijk recept »
- 1 kg mosselen - 60 gr ui - 15 gr bleekselderij - 10 gr gemberwortel - blaadjes van 1 takje koriander - 4 saffraandraadjes - peper uit de molen - Noilly Prat of Martini dry 1 Spoel verse mosselen onder koud stromend water. Pel de ui en snijd ui en s... bekijk recept »
1 kilo mosselen 400 g diverse visfilets(bv.:wijtingfilets, tongscharfilets,zeeduivelenz.) 50 g ui 50 g prei 50 g wortel 50 g groen selderij 50 g venkel 100 g aardappelen 2 dl witte wijn 5 dl visfumet 25 g roux 30 g gerookte heilbot 2 cl room 100 g br... bekijk recept »
300 g rundergehakt 300 g kip of kalkoen gehakt 300 ml vers paneer meel 80 ml magere melk 250 g champignonsgewassen en fijn gehakt 1 grote ui fijn gesnipperd 125 ml selderij fijn gehakt 1/2 tl peper 2x 1/2 tl zout 2 el water 1 tl olijf olie 200 ml chi... bekijk recept »
500 g rundergehakt100 g verkruimelde blauwe kaas (gorgonzola of roquefort)2-3 el fijngesneden bladselderijzoutpeperVoor de saus:1.1/2 dl creme fraiche75 g blauwe kaas1-2 el fijngesneden bladselderijzoutpeper Meng het gehakt met de kaas en de selderij... bekijk recept »
1 aubergine2 uien1 teentje knoflook1 groene paprika1 struik bleekselderij6 takjes selderij2 vleestomaten2 eetl. olijfolie1 theel. dragon? glas witte wijnzoutzwarte peper1 snufje tijm. In een braadpan de olie verhitten. De aubergine en de ui zachtjes ... bekijk recept »