1000 recepten met selderij
6 vellen filobladerdeeg (diepvries) 2 bosuitjes 3 takjes selderij 1 bakje roze garnalen (125 g) 100 g rundergehakt 1 eetlepel ketjap manis 1½ eetlepel sambalsaus hot 1 teentje knoflook 1 eiwit olie om te frituren1. Fi... bekijk recept »
500 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 200 ml volle rode wijn 2 tenen knoflook (fijngesneden) ½ potje rode pesto (a 190 g) 2 laurierblaadjes 2 takjes rozemarijn ½ z... bekijk recept »
500 g spliterwten 1 knolselderij 1 kleine winterpeen 2 preien 2 grote aardappelen 500 g vleesribbetjes 200 g spek 2 el verse selderij 1 ui 3 vleesbouillontabletten 2,5 l water 1 snufje zout 1 snufje peper1. Zet een grote pan met de splite... bekijk recept »
600 g magere runderlappen 1 snufje zout 1 snufje peper 25 g roomboter 500 ml vleesbouillon (van tablet) 2 plakken ontbijtkoek 320 g zoetzure zilveruitjes (pot) 2 takjes selderij (bakje 30 g) 1 kg vastkokende aardappelen 2 eieren 1 kropsla ... bekijk recept »
1 ui 1 cm verse gemberwortel 2 el olie 200 g zuurkoolspek 2 tomaten 1 kippenbouillontablet 2 el tomatenpuree 1 tl suiker 1 tl gemalen nootmuskaat 100 ml kraanwater 250 g Surinaamse rijst 3 rode pepers 40 g selderij 720 g bru... bekijk recept »
1 bakje kastanjechampignons (250 g) 50 g pecorino (stukje) (kaas) 1 zakje pijnboompitten (65 g) ½ zakje verse selderij (à 50 g) 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 ciabatta zout en peper1. Champignons met ke... bekijk recept »
1 appel enkele paardenbloemblaadjes 1 Hervekaasje 1 selderij 0.5 l water 1 witlof 1 stuk wortel1. Was en schil de groenten en de appel en snij ze in staafjes. 2. Laat de kaas smelten door hem te verwarmen met het water op een maximumtemperatuur van 7... bekijk recept »
1 venkel 8 sneetjes bruinbrood boter om te besmeren 1 schaaltje raclettekaas (10 plakjes) 4 takjes selderij (versgemalen) zwarte peper1. Tosti-ijzer voorverwarmen. Venkel schoonmaken en in zo dun mogelijke plakjes snijden of schaven. S... bekijk recept »
300 g snelkook zilvervliesrijst (pak 400 g) 1 struik bleekselderij (geschild) 50 g boter 2 x 2 ribkarbonades (2 schalen a 2 stuks) 2 uien (in ringen) 2 el bloem 350 ml volle melk 1 bekertje crème fraîche (125 ml... bekijk recept »
2 ansjovisjes enkele blaadjes selderij en laurier 600 g kalfslapjes 20 g kappertjes 80 g mayonaise 200 g tonijn in olie Delhaize1. Recept door La Peca 2. Laat de kalfslapjes in gezouten water, samen met de selderij en laurier gedurende 35 minuten ko... bekijk recept »