1000 recepten met tijm
3 kg verse. mosselen, 2 eetl. olijfolie, 125g doorregen spek, 2 uien, 2 zucchini 's, 1/2 ltr. Italiaanse rode wijn, l blik gepelde tomaten (ca. 800 g], verse, tijm, verse, basilicum, l potje gevulde olijven, l blik maiskorrels, zout, peper- fruit in ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »
600 gram magere runderlappen zout peper 2 teentjes knoflook 100 gram boter 150 gram ontbijtspek in reepjes 1 blik gepelde tomaten in stukjes (400 gram) 100 gram groene en zwarte olijven 1 takje tijm 250 gram champignons 4 aardappels Voorbereiding De ... bekijk recept »
25 gram gedroogd eekhoorntjesbrood 2 el olijfolie 15 gram boter 2 preienin dunne ringen gesneden 2 sjalotjesfijngehakt 1 teentje knoflookfijngehakt 225 gram verse (wilde) paddestoelen ca. 1,25 ltr runderbouillon 1/2 tl gedroogde tijm 1,5 dl slagroom ... bekijk recept »
1 kg aardappels. 2 tenen knoflook. 0.5 l slagroom. zout en peper. nootmuskaat. 1 takje tijm. 1 eetl. vloeibare margarine of een klontje boter, 100 gram geraspte belegen kaas. Hulpmiddelen Lage ovenvaste schaal. Hulpmiddelen - Lage ovenvaste schaal. ... bekijk recept »
1? l runderbouillon200 gr linzen4 takjes peterselie2 takjes selderie1 takje tijm of 1 mespuntje gedroogde tijm,1 rookworstzoutpeper1 el fijn gesneden bieslook. Hulpmiddelen Panroerzeef of staafmixer Hulpmiddelen - Panroerzeef of staafmixer Voorberei... bekijk recept »
4 el olijfolie 4 el balsamico-azijn zout versgemalen peper 2 rode paprika'sin repen 6 roma-tomatenontveldzaad verwijderdin vieren 4 lente-uitjesin stukjes van ca. 2 cm 2 teentjes knoflookin dunne plakjes 200 g doperwten (diepvries) 8 takjes tijm 1 bl... bekijk recept »
25 gram gedroogd eekhoorntjesbrood 2 el olijfolie 1 el boter 2 preitjesin dunne ringen 2 sjalotjesfijngehakt 1 teentje knoflookfijngehakt 250 gram wilde paddestoelen 1,25 dl groentebouillon 1/2 tl gedroogde tijm 1,5 dl creme fraiche zout en versgemal... bekijk recept »
750 gram ontbeend varkensgebraad van de rug,Versgemalen zwarte peper,500 gr vastkokende aardappelen,500 gr wortelen,1 theelepel zout,4 teentjes knoflook,3 eetlepels middelscherpe grofkorrelige mosterd,3 eetlepels olie,3 eetlepels paneermeel,2 eetlepe... bekijk recept »