151 recepten met cannelloni
300 g knolselderij 250 g winterpeen 1 ui 3 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 20 g Italiaanse kruiden (bakje 20 g) 50 g Parmezaanse kaas 250 g verse lasagnebladen (koelvers, pak 250 g) 690 g pastasaus tradizionale 1 bol... bekijk recept »
1 courgette 250 gr champignons250 gr ricotta Verse basilicumScheutje olijfolie2 teentjes knoflook Peper en zout1 theel suikerSnufje nootmuskaat 16 cannelloni pijpjes800 gr gepelde tomaten uit blik 100 gr geraspte kaas150 ml slagroom 2 eierdooiersVerw... bekijk recept »
16 cannelloni pijpjes 250 gr champignons 1 aubrgine 250 gr ricotta 30 gr pijnboompitten 1 eetl olijfolie Eidooier 1 uitje 1 teentje knoflook 500 ml tomatensaus (naturel of met kruiden) 20 gr boter 20 gr bloem 30... bekijk recept »
1 teen knoflook 400 g tomatenblokjes (blik) 44 g mix voor Italiaanse gehaktsaus (zakje) 300 g gehakt half-om-half 70 g tomatenpuree (blikje) 100 ml kraanwater 1 kg spinazie à la crème (diepvries) 250 g cannelloni (pa... bekijk recept »
1 koffielepel roze peper 400 g rauwe zalm 1 bosje koriander 1 rammenas 5 eetlepels olijfolie zout en peper 2 limoenen bio1. Hak de zalm fijn met een mes – niet met een keukenrobot. Voeg er een fijngesnipperde sjalot, de geraspte schil van 1 limoen bi... bekijk recept »
16 cannellonipijpjes 400 g spinazie extra vergine olijfolie ¼ tl gemalen nootmuskaat 1 ui, fijngehakt 2 tenen knoflook, platgeslagen 2 blikjes tomaten, elk 400 g 1 laurierblaadje de blaadjes van ½ bosje basilicum geraspte schil van ½ citroe... bekijk recept »
2 dunne preien 8 plakjes belegen kaas 8 cannelloni (pastarolletjes) 500 ml kippenbouillon (van tablet) 75 g rucolasla 1 eetlepel olijfolie extra vierge ½ eetlepel citroensap1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 2 stukken... bekijk recept »
1 ui 1 teen knoflook 2 aubergines 5 el olijfolie 400 g tomatenblokjes (blik) 250 g ricotta (bakje) 250 g lasagnebladen (koelvers) 70 g boter 70 g bloem 1 liter volle melk 1 mespunt nootmuskaat 150 g gemalen belege... bekijk recept »
3 blikken artisjokharten ((a 400 g), uitgelekt) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 100 ml droge witte wijn 1 tl gedroogde rozemarijn 50 g boter 4 el bloem 1/2 liter melk 1 beker crème fraîche (125 ml) 130 ... bekijk recept »
1 prei 1 pak lasagnebladen (vers (a 6 stuks, koelvers)) 2 x 6 plakjes schouderham 1 pot besciamellasaus (400 g) 150 ml melk 75 g gemalen kaas (belegen)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de harde onderkant van de pre... bekijk recept »