Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Asperges met garnalen en tagliatelle

1 1/2-2 kg asperges 1 dl droge witte wijn (bijvoorbeeld Vin d'Alsace Riesling) 2 dl cr egrave me fra icirc che 100 gr koude boter 3 eetlepels fijngeknipte dille zout, peper 500 gr (wilde) spinazie 400 gr garnalen 300 gr groene tagliatelle al dente Ma... bekijk recept »

tagliatelle met spinazie en parmaham

400 gr tagliatelle 200 gr parmaham 5 el olijfolie 2 teentjes knoflook 400 gr diepvries spinazie of 1 kg verse spinazie zout en peper naar eigen smaak 10 gekneusde rode peper versgemalen nootmuskaat De tagliatelle koken volgens de gebruiksaanwijzing. ... bekijk recept »

asperges met tagliatelle en krab

500 g geschilde witte asperges 3 dl slagroom 220 g krab vers of uit blik 75 g garnalen 300 gram tagliatelle suiker zout peperAsperges koken. Laten uitlekken. Kopjes eraf snijden en de stelen klein snijden. Stelen met krab en slagroom in ± 6 min. tot ... bekijk recept »

Tagliatelle met pompoen en noten

2 eetlepel olie1 ui gesnipperd2 teentjes knoflook gesnipperd400 gram pompoen geschild, in kleine blokjes1 eetlepel Provençaalse kruiden100 milliliter kookroom300 gram tagliatelle50 gram Gehakte gemengde noten1. Verwarm de olie en fruit de ui i... bekijk recept »

Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

reepjes schil of grof geraspte schil van 2 citroenen, schoongeboend200 milliliter kookroom200 milliliter visbouillon2 eetlepel gehakte verse dille350 gram tagliatelle300 gram gerookte zalm (Vismarine), in repen1. Verwarm de reepjes citroenschil of -r... bekijk recept »

Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus

1 ui, gesnipperd1 eetlepel boter2 teentjes knoflook, gesnipperd1 theelepel gedroogde dragon100 milliliter droge witte wijn100 milliliter kookroom400 gram zeevruchtencocktail, ontdooid en drooggedept1/2 visbouillontablet300 gram tagliatelle2 eetle... bekijk recept »

Tagliatelle met noten-tomatenpesto

2 eetlepel olijfolie1 sjalotje fijngehakt2 teentje knoflook fijngehakt1 eetlepel tomatenpuree50 gram zongedroogde tomaten op olie in stukjes100 gram walnoten licht geroosterdbosje platte peterselie2 takje tijm alleen de blaadjes100 milliliter olijfol... bekijk recept »

Tagliatelle met surimi en rucola

400 gram tagliatelle4 eetlepel olijfolie3 lente-/bosuitjes fijngehakt250 gram surimi in stukken2 rode pepers zonder zaadjes, in stukjes1 bekertje cherry-/kerstomaatjes gehalveerd125 gram rucola grof gesneden1. Kook de tagliatelle beetgaar. Ve... bekijk recept »

Tagliatelle met gehakt, pancetta en knolselderij

3 eetlepel olijfolie1 ui gesnipperd100 gram pancetta, ontbijtspek of rauwe ham fijngesneden2 teenjes knoflookk250 gram half-om-half gehakt200 gram knolselderij1 eetlepel tomatenpuree50 milliliter droge witte wijn2 blikje tomatenblukjes300 gram taglia... bekijk recept »

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

400 gram tagliatelle200 milliliter kookroom250 gram gorgonzola in stukjes125 gram walnoten enkele apart voor garnering, de rest grof gehakt1 mango geschild, in stukjes1 bosje gehakte (platte) peterselieworcestershiresaus1. Kook de tagliatelle beetgaa... bekijk recept »

Pagina 45 van 100