1000 recepten met tagliatelle
1. Kook 400 gram tagliatelle met zout beetgaar. Verhit 4 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 rode ui, gesnipperd. Schep 200 gram rauwe ham, in reepjes, en 6 pruimtomaten, in vieren, erdoor en bak ze even mee. Breng op smaak met peper. Giet de pasta... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie200 gram salami, in reepjes2 venkelknollen, in blokjes of ringen1 groene, gele en rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes2 teentjes knoflook, in dunne plakjes1 blik tomatenblokjes op sap (ca. 400 g)500 gram koelverse tagliatelle... bekijk recept »
150 gram tagliatelle250 gram groene asperges4 eetlepels Bertolli Olijfolie Classico200 gram oesterzwammen, in repen1 ui, in halve ringen1 zakje Bertolli Pastasaus Truffels & Room50 gram parmezaanse kaas1. Kook de pasta. Snijd het onderste stukje ... bekijk recept »
8 eetlepels olijfolie3 sjalotjes of 1 (rode) ui, gesnipperd250 gram rauwe ham, in reepjes400 gram tagliatelle1 kropje radicchio, in reepjes150 gram gorgonzola, in stukjes8 zongedroogde tomaten op olie, in reepjes1. Verhit 3 eetlepels olie en fruit hi... bekijk recept »
400 gram tagliatelle2 rijpe avocado’s, gehalveerd75 gram Parmezaanse kaas, geraspthandje basilicum, grof gehakt2 teentjes knoflook, geperstsap en rasp van 1 citroen4 eetlepels olijfolie500 gram spinazie200 gram gerookte zalm, fijngesneden2 lent... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie800 gram runderlappen, in blokjes1 rode ui, gesnipperd3 teentjes knoflook, gepersttakje rozemarijn1 laurierblaadje300 milliliter rode wijn2 blikken gepelde tomaten400 gram tagliatelle75 gram Parmezaanse kaas extra om te bestrooi... bekijk recept »
zout4 eetl. extra vergine olijfolie4 ansjovisfilets, fijngesneden4 teentjes knoflook, gesnipperd2 gedroogde chilipepertjes1 blikje tomatenblokjes300 g gedroogde tagliatelle4 eetl. fijngehakte peterselie1. Breng een grote pan water met wat zout aan de... bekijk recept »
2 aubergineszout en versgemalen peper50 ml olie1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, gesnipperd2 eetl. tomatenpuree1 blikje tomatenblokjes400 g tagliatellegeraspte kaas1. Snijd de aubergines in plakken van 1 cm en snijd deze plakken in kleine dobbelst... bekijk recept »
400 g tagliatellezout en versgemalen peper200 g peultjes3 eetl. olijfolie250 g groene asperges, in stukken van 4 cm2 teentjes knoflook, geperstrasp van 1/2 limoen of citroen250 g gerookte forel, in brede repen125 g mozzarella, in blokjes of plakj... bekijk recept »
500 g cherrytomaten/kerstomaten6 eetl. olijfoliezout en versgemalen peper300 g tagliatelle200 g rauwe ham, in repen2 teentjes knoflook, geperst1 citroen2 eetl. gehakt verse (platte) peterselie1 Parmezaanse kaas (1 stukje)1. Verwarm de oven voor o... bekijk recept »