Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Tagliatelle met tongzalmrolletjes

12 hondstong-zalmrolletjes (diepvries) 1 blokje gehakte spinazie (diepvries) 500 gr verse tagliatelle 190 gr king krab (blik) 460 ml kreeftensoep 1,5 dl lichte room 1 liter visbouillon peper en zout 1. Voorbereiding2. Giet de krab door een zeef en ... bekijk recept »

Gebakken scampi met tagliatelle van courgette

800 g scampi 150 g tagliatelle 2 courgettes 2 uien 1 teentje look 2 dl groentebouillon 1 gele paprika kerriepoeder Solo light vloeibaar 1. Pel de uien en snij ze met de gele paprika in blokjes en kook ze10 minuten in de groentebouillon. 2. Voeg... bekijk recept »

Tagliatelle met gamba’s à la plancha

1 pak gamba’s maat 13/15 Solo Vloeibaar Light 10 cl light room 2 venkelknollen 4 uien 1 teentje look 2 bussels pijpajuin sap van 2 sinaasappels 2 doosjes kerstomaten 400 g tagliatelle grappa 2 bussels verse dille olijfolie 1. Ontdooi de gamb... bekijk recept »

Tagliatelle met witloof en zalm in dilleroom

4 stronken witloof en wat boter 600 gr zalmfilet en 300 ml room 1 beetje dille fijngehakt 500 gr tagliatelli1. De vis gaar pocheren in water. Het gesnipperde witloof aanfruiten in de boter met citroensap, peper, zout en nootmuskaat. Er de kleinges... bekijk recept »

Tagliatelle met lekkers uit de zee

500 gr tagliatelle 12 grote garnalen, of scampi 12 St. Jacobsvruchten, panklaar 200 gr stevige witte visfilet, b.v. zwaardvis of.... 4 lente-uitjes 1 teentje knoflook solo, bakken en braden 1 mespunt saffraandraadjes 150 ml visfumet Noilly Prat of ... bekijk recept »

Tagliatelle met garnalen

500 g tagliatelle grof zout 1 mooi tuiltje basilicum 1 teentje knoflook 12 gamba’s 100 ml olijfolie 50 g pijnboompitten 3 soeplepels Amora mosterd 1. Laat water koken voor de pasta met het grof zout.2. Was en droog de basilicum. Pel de look.3. Pe... bekijk recept »

Scampi in romige tomatensaus met tagliatelle

2 sjalot gesnipperd 2 teen knoflook 1 potje zongedroogde tomaatjes op olie 600 gr scampi 1 flesje kookroom 1 dl witte wijn 1 scheut ketchup 1 snufje cayennepeper 1 el gedroogde visfond ( maggi) olijfolie verse blaadjes basilicum 500 gr verse t... bekijk recept »

Zalmbrochette met kruiden

4 zalmmoten takjes dille steeltjes bieslook 50 g Solo 3 lange courgettes zout, peper 1. Laat de oven voorverwarmen op 160°C.2. De kruiden wassen, drogen en fijnhakken. Snij de zalm in regelmatige blokjes en steek ze op prikkers. Bestrijk de broc... bekijk recept »

Gepocheerde vis met courgette- en muntsaus

350 g groene tagliatelle bouillonpoeder 1 citroen 4 dikke witvis- of zalmfilets (totaalgewicht 400 g) 1 middelgrote ui 3 courgettes (totaalgewicht 600 g) 1 klein bosje verse munt (ongeveer 15 g) 4 el Solo Vloeibaar 4 el kookroom1. Kook de tagli... bekijk recept »

Tagliatelle met asperges en rode poon

600 gram filet van rode poon 400 gram tagliatelle 8 groene asperges 8 witte asperges 250 gram kerstomaten 3 lenteuitjes 1 sjalot 2 vleestomaten 1 el gehakte bladpeterselie handvol basilicum 200 ml droge witte wijn olijfolie boter peper en zou... bekijk recept »

Pagina 58 van 100