1000 recepten met tagliatelle
400 g kipfilet1 snuifje cayennepeper olijfolie10 gedroogde tomaten250 ml verse room100 ml droge sherry1 bosje verse salie15 zwarte olijven300 g verse tagliatelle zout, peper 1. Snij de kipfilet in reepjes en kruid ze met zout, peper en cayennepeper. ... bekijk recept »
2 sjalotjes, gesnipperd 1 klontje boter 400 g verse spinazie 1 teentje knoflook, geperst 500 g mascarpone500 ml visfond cayennepeper500 g verse tagliatelle 4 pangasiusfilets (/- 200 g p.p.) 100 g bloem olijfolie zout, peper1. Bak de sjalot glazig in ... bekijk recept »
2 courgettes (klein)1 teentje knoflook30 g pijnboompitten (geroosterd)1 bosje basilicum50 g geraspte parmezaan200 g fetaolijfoliepeperzout1. Pel de knoflook en stamp met het basilicum, de pijnboompitten en de parmezaan fijn in de vijzel of in de blen... bekijk recept »
24 scampi's400 g tagliatelle1 sjalot1 teentje knoflook2 el bladpeterselie (gehakt)400 g kerstomatenhandvol basilicum200 ml droge, witte wijn1 kl cayennepeperolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ... bekijk recept »
500 g tagliatelle600 g scampi's1 teentje knoflook1 el gehakt peterselie1 el dragon (gehakte)1 el gehakt bieslook ( enkele sprietjes extra)1 el kervel (gehakt)200 ml room400 ml visbouillon3 el droge vermout (type Noilly Prat)olijfoliepeperzout1. Pel d... bekijk recept »
8 tongfilets400 g tagliatelle (vers)100 g garnalen1 sjalot2 preiwittencitroensap2 el dragon (gehakt)2 eidooiers100 ml melk100 ml room150 ml witte wijn50 ml witte port25 g bloemboterolijfoliepeperzout1. Kruid de tongfilets met peper en zout. Beleg ze ... bekijk recept »
500 g tagliatelle400 g kipfilet150 g gerookt spek (in blokjes)250 g paddenstoelen2 rode tomaten1 sjalot200 ml room200 ml witte wijnpaprikapoederboterolijfoliepeperzout1. Maak de groenten schoon. Pel en snipper de sjalot. Snij de paddenstoelen in part... bekijk recept »
200 g ham (reepjes)350 g verse spinazie1 ui1 teen knoflook250 g mascarpone80 g geraspte parmezaan500 g tagliatelle100 ml groentebouillonnootmuskaatolijfoliepeperzout1. Spoel de spinazie, blancheer ’m 1 minuut in kokend lichtgezouten water. Laat... bekijk recept »
400 g tagliatelle300 g cantharellen250 g kerstomaten1 rode chilipeper4 takjes tijm4 takjes bladpeterselie250 g kipfilet2 teentjes knoflook2 el olijfolie2 el boter150 ml droge, witte wijnpeperzout1. Borstel de paddenstoelen schoon, snij ze eventu... bekijk recept »
500 g tagliatelle2 takjes basilicum0.25 bosje bladpeterselie3 takjes tijm0.25 bosje bieslook2 teentjes knoflook3 limoenen4 kipfilets (elk 150g)2 el olijfolie2 el boterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Spoel de kruiden, dep ze go... bekijk recept »