1000 recepten met tagliatelle
4 enkele kipfilets 300 gr Parijse champignons 3 tomaten 400 gr tagliatelle 30 cl witte wijn (droge riesling, of...) 20 cl room olijfolie paprikapoeder peper&zout (pezo)1. Borstel de champignons droog proper en snij ze in plakjes.2. Ontvel een on... bekijk recept »
300 gr tagliatelle 2 el olijfolie 4 kipfilets 1 ui 2 el tomatentapenade 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1. Kook de tagliatelle.2. Snipper de ui.3. Verhit in een hapjespan de olie. Bak de kipfilet bruin aan en neem uit de pan.4. Fruit de ui in he... bekijk recept »
250 g kipfilet 75 g spekreepjes 250 g tagliatelle 80 g roomkaas met kruiden 1 rode paprika 250 g champignons 1,5 dl koksroom 1 bl kippenbouillon organo peper en zout olijfolie 1. De kip, paprika en champignons in stukjes snijden. Zet daarna het ... bekijk recept »
450 gram tagliatelle 1 teentje knoflook 350 gram kipfilet versgemalen zwarte peper en zout 4 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig 300 gram Italiaanse roerbakgroenten 0.5 zakje rucola 1. Kook de tagliatelle volgens... bekijk recept »
300 gram Tagliatelle pasta 450 gram tuinerwten diepvries 1 eetlepel olijfolie 300 gram kalkoenblokjes 250 gram boursin cuisine knoflook & fijne kruiden 200 ml. hete kippenbouillon blokje 100 gram aspergetips 15 gram muntblaadjes fijngesneden 50 gra... bekijk recept »
400 g tagliatelle 3 el Bertolli Olijfolie Classico 1 zak gewassen spinazie (ca. 300 g) 3 el pijnboompitjes 5 el Bertolli Pesto Verde 4 plakjes rauwe ham 4 el verse ricotta zout, zwarte peper 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de ve... bekijk recept »
300 g groene boontjes 100 g kikkererwten (blik) 350 g tagliatelle of een andere lange pasta 4 stevige tomaten zwarte olijven 3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie 2 volle el Bertolli Pesto Verde1. Snijd de uiteinden van de boontjes. Blancheer ze ... bekijk recept »
1 bussel prei 2 el boter 6 el bloem 250 ml melk 250 ml water 1 groentenbouillonblokje 2 el graanmosterd peper zout 4 kabeljauwfilets (250 gr per persoon) 350 gr tagliatelle1. Verwarm de oven voor op 200° en zet een grote kom water op om de taglia... bekijk recept »
250 g haricots verts 100 g kleine krieltjes 350 g tagliatelle 150 g (verse) pesto Of zelf pesto maken:* 50 g basilicum 1 teen knoflook 30 g pijnboompitten 30 g geraspte Parmezaanse kaas 6 el olijfolie 1. Snijd de puntjes van de haricots verts. Koo... bekijk recept »
2 aubergineszout en versgemalen peper50 ml olie1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, gesnipperd2 eetlepels tomatenpuree1 blikje tomatenblokjes400 g tagliatellegeraspte kaas1. Snijd de aubergines in plakken van 1 cm en snijd deze plakken in kleine dobb... bekijk recept »