Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Tagliatelle met worteltjescurry

400 g tagliatelle1 kg wortelen1 sjalot1 glas droge, witte wijn2 dl kippenbouillon2 dl kokosmelkmaïsolie1 kl kerriepoederverse korianderpeperzout1. Schraap de wortelen, snij ze in plakjes. Breng de kippenbouillon aan de kook. Doe er de wortelen bij. L... bekijk recept »

Tagliatelle met tomaat

3 tomaten400 g tagliatelle4 el gehakt basilicum1. Pel en ontpit 3 tomaten en snij ze in blokjes. 2. Kook 400 g tagliatelle al dente, giet af en meng met de blokjes tomaat en 4 el gesnipperd basilicum. 3. Breng op smaak met peper, zout en olijfolie. bekijk recept »

Tagliatelle met mosterdsaus

500 g tagliatelle50 g rucola400 g paddenstoelen2 teentjes knoflook2 el olijfolie1 el mosterdzaadjes200 ml room1 el mosterdpeperzout1. Spoel de rucola en schud goed droog. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Pel en s... bekijk recept »

Tagliatelle met pesto

400 g tagliatelle200 g spekblokjes1 onbehandelde sinaasappel100 g parmezaankrullen4 el pestoverse basilicumuit de molen peperzout1. Boen de sinaasappel goed schoon. Schil ze dun en snij het schilletje in fijne reepjes. Blancheer de sinaasappelreepjes... bekijk recept »

Tagliatelle met rundvlees en paprika

500 g runderfilet400 g tagliatelle1 rode paprika1 groene paprika3 teentjes knoflook1 ui2 el plantaardige olie1 el tijm (gehakt)1 el rozemarijn (gehakt)zoutuit de molen peper1. Snij het rundvlees in dunne reepjes van ongeveer 4 cm lang. Spoel en halve... bekijk recept »

Tagliatelle met courgette, erwten en basilicumroom

500 g tagliatelle300 g courgette (in blokjes)150 g diepvries erwt30 g bloem100 g parmezaan (geraspt)100 ml room200 ml melk200 ml groentebouillon30 g boter2 el olijfolie1 bosje basilicumcitroensappeperzout1. Bak de courgette aan op hevig vuur in olijf... bekijk recept »

Tagliatelle met peper en parmezaan

500 g tagliatelle6 blaadjes salie8 el parmezaan (versgeraspt)3 el olijfoliezwarte peper uit de molen1. Stoof de salie in reepjes aan in de olijfolie. Haal van het vuur en meng met de pasta en 1 à 2 el kookvocht. 2. Kruid rijkelijk met zwarte p... bekijk recept »

Tagliatelle met scampi’s en groenten

250 g scampi's (panklaar)200 g groene asperges200 g bloemkool (romanesco)200 g suikererwten400 g tagliatelle1 citroen (geperst enkele plakjes extra)3 el olijfolieuit de molen peper1 el verse kruiden (Italiaanse)2 el kaviaar (zalm)zout1. Voorbereidin... bekijk recept »

Tagliatelle met zeevruchten

400 g tagliatelle12 sint-jakobsvruchten (panklaar)12 scampi's (of grote garnalen)200 g visfilet (bv. zwaardvis)4 lente-uien1 teentje knoflook2 el boter1 mespuntje saffraandraadjes150 ml visfondNoilly Prat (droge vermout)1 el citroensapzoutuit de mole... bekijk recept »

Tagliatelle met waterkers en walnotenpesto

500 g tagliatelle2 bosjes waterkers (fijngehakt takjes om te garneren)0.5 teentje knoflook (geperst)25 g walnoten (grof gehakt)25 g ongezouten pinda's (grof gehakt)100 g parmezaan (vers geraspt)2 el mayonaisewalnoten (om te garneren)1. Kook de tagli... bekijk recept »

Pagina 63 van 100