1000 recepten met tagliatelle
2 zalmfilets van ongeveer een ons 1 zakje viskruiden 1 grote winterwortel 100 gm peultjes 1 prei (niet te groot) 50 gm sperciebonen 1/2 gele paprika 1 klein bakje honing-mosterd vinaigr; ette (albert heijn) 2 eetlepel(s) groentesaus-poeder 1 water 15... bekijk recept »
500 gram zalmfilet in 2 cm dikke repen 400 gram tagliatelle (lintpasta) 2 eetlepels olijfolie 2 fijngesneden sjalotjes 1 fijngesneden teentje knoflook 1/2 groene, in kleine blokjes gesnede; n paprika 2 eetlepels fijngesneden basilicum 2 dl room 2 eet... bekijk recept »
150 g tagliatelle 2 el olie 150 g zalmfilet 300 g broccoli, in kleine roosjes zout en peper rauwkost met dressing Bereiding: Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm goudbruin. Broccoliroosjes in ... bekijk recept »
300 g witte asperges 100 g gerookte kipfilet 200 g (verse) tagliatelle 1 1/2 dl gezeefde tomaten Cayennepeper Zout 1 eetlepel gehakte bieslook De asperges beetgaar koken en in stukken snijden De gerookte kip in blokjes snijden De tagliatell... bekijk recept »
1/2 ui 100 g hamsnippers 100-125 g creme fraiche 100 g tagliatelle (of andere sliertpasta) (olijf)olie of bakboter blikje erwten Kook de pasta (aangegeven kooktijd) Snipper de ui Fruit de ui zachtjes in wat olie/boter Voeg de hamsnippers en (uitgele... bekijk recept »
350 gr Quornstukjes naturel 50 gr groene mini-asperges of groene asperges uit de diepvries 2 eetlepels olijfolie 100 gr worteltjes in stukjes 1 groene courgette in blokjes 1 gele paprika in blokjes 1 rode paprika in blokjes 1 dl groentebouillon 1 dl ... bekijk recept »
500 g rosbief Peper 2 sjalotjes 2 stengels bleekselderij 50 g boter 10 g bloem 2 theelepels paprikapoeder 4 dl gezeefde tomaten 400 g tagliatelle Zout 1 bekertje creme fraiche 2 eetlepels verse peterselie 1 eetlepel verse bieslook 75 g belegen Goudse... bekijk recept »
1 1/2-2 kg asperges 1 dl droge witte wijn (bijvoorbeeld Vin d'Alsace Riesling) 2 dl crème fraîche 100 gr koude boter 3 eetlepels fijngeknipte dille zout, peper 500 gr (wilde) spinazie 400 gr garnalen 300 gr groene tagliatelle al denteMaak de asperges... bekijk recept »
4 tamme eendenborsten 24 blaadjes salie 4 plakken serranoham zout, peper 50 g boter of margarine 2 dl kalfsfond 1 dl room 300 g verse tagliatelle 2 stronkjes witlofsnij het vet van de eendenborst in met een scherp mes. Maak overlangs een diepe snee i... bekijk recept »
4 kabeljouwmoten4 kleine courgettes4 wortels1 venkelknol1 koffielepel vanillepoeder5 cl olijfoliezout en versgemalen peper- Verwarm de oven op 180°C, meng het vanillepoeder onder de olie, leg de kabeljouwmoten in een ovenschotel, strooi er peper en z... bekijk recept »