Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Tagliatelle met bospaddenstoelen

voor 4 personen: 500 g tagliatelle 500 g gemengde bospaddenstoelen 125 g ricotta 50 g geraspte Parmezaanse kaas 50 g geschaafde Parmezaanse kaas bieslook sjalot knoflook room ei peper en zout 100 g eendenlever Wilde spinazie Walnoten en walnotenolieW... bekijk recept »

Tagliatelle met broccoli

Voor 4 personen: 450 g tagliatelle 3 el olijfolie 750 g broccoli, in kleine roosjes 50 g parmezaanse kaas, in grove krullen 5 takjes basilicum, de blaadjes gescheurd zout en versgemalen zwarte peperKook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de ... bekijk recept »

Tagliatelle met broccoli en gorgonzola

Voor 2 personen: 6 nestjes tagliatelle 2 stevige struikjes broccoli 1 dl. slagroom peper uit de molen 100 gram gekookte, gesnipperde ham (of zalmsnippers) zout naar smaak 100 gram gorgonzolaBroccoli schoonmaken, verdelen in roosjes en die in kokend w... bekijk recept »

Tagliatelle met broccoli, kastanjechampignons en f

500 gr tagliatelle300 gr broccoli200 gr kastanjechampignons50 gr ansjovisfilet3 el olijfolie2 teentjes look200 gr fetaversgemalen zwarte peperpeterselie- Kook de pasta beetgaar, verdeel intussen de broccoli in roosjes, kook ze 3 minuten, giet ze af e... bekijk recept »

Tagliatelle met champignon-roomsaus

250 gr tagliatelle 175 g Quorn stukjes naturel 1 bakje champignons 1/2 kruidenbouillontablet 1/2 tl Italiaanse keukenkruiden scheutje witte wijn 1 pakje room culinair grof geraspte Parmezaanse kaas- Snij de champignons in plakjes en laat ze ongeveer ... bekijk recept »

Tagliatelle met chiantisaus

Voor 4 personen: 2 eetlepels olie 500 g rundergehakt 2 teentjes knoflook, in plakjes 1/2 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 400 gr groenten (Provençaalse roerbakmix) 200 ml lichte rode wijn (bijv. Chianti) 400 gr trostomaten 400 gr verse tag... bekijk recept »

Tagliatelle met courgette en pesto van zonnebloemp

voor 4 personen: 300 g verse tagliatelle 2 courgettes 400 g kippenborstfilet, in reepjes gesneden 75 g gedroogde tomaten in olie, in reepjes gesneden peper en zout olijfolie boter geraspte grana padano, naar smaak blaadjes basilicum, voor afwerking V... bekijk recept »

Tagliatelle met courgettesaus en zalm

tagliatelle voor 4 personen 3 courgettes 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 bekertje room (200 ml) 50 ml droge witte wijn 1 eetlepel maïzena 300 g gerookte zalmfilet (plakjes)Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmak... bekijk recept »

Tagliatelle met dille en appeltjes

Tagliatelle, scampis, appeltjes, dille, wortelen, sjalotten, peper, zout, witte wijn, citroensap, roomlook- Kook de tagliatelle en hou warm. Bak de scampis in olijfolie samen met de wortelen, sjalotten en appeltjes in bruniose. Voeg look, peper, zout... bekijk recept »

Tagliatelle met eekhoorntjesbrood

tagliatelle olijfolie peper en zout 2 dl room 40 g gedroogd eekhoorntjesbroodLaat 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood 2 u weken in lauw water. Spoel ze goed af onder koud stromend water en knijp ze goed uit. Kook 400 g tagliatelle gaar (kooktijd: zie v... bekijk recept »

Pagina 69 van 100