1000 recepten met tagliatelle
Voor 4 personen: 500 gr tagliatelle 4 el olijfolie 600 gr gamba's 300 gr radicchio of roodlof 300 gr ijsbergsla 1 klein glaasje cognac 200 ml kookroom zout en peper uit de molenSnijd de radicchio of roodlof en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pa... bekijk recept »
Voor 4 personen: 350 à 400 g tagliatelle 400 g gambastaarten 300 g tongfilet 150 ml groentebouillon sap van 1 citroen 1 teentje knoflook 2 el olijfolie korianderSnij de tongfilet in stukken. Besprenkel met citroensap. Kook de pasta al dente in gezout... bekijk recept »
Voor 4 personen: 350 g tagliatelle 4 el olijfolie 600 g gamba's 300 g radicchio 300 g ijsbergsla 1 klein glaasje cognac 150 ml kookroom zout en peper uit de molenSnijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta ‘al dente’ volgens de ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1,6 kg verse tagliatelle (of gedroogd) 300 g auberginekaviaar (puree van aubergines, in de afdeling fruit en groenten) olijfolie van eerste persing 1 potje tomatensaus (bio) 800 g tussenribstukken peper en zout 1 takje basilicumLaat ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 pak tagliatelle 1 pakje 'Chefri' geitenkaas, (een pakje in pyramide vorm) 1 rode paprika 1 pak verse spinazie 1 handvol cashewnoten 3 tenen knoflook, olijfolie peper en zoutNeem de tagliatelle en kook die volgens de verpakking. Ver... bekijk recept »
400 g tagliatelle 300 g gerookte zalm 25 cl room 1 kopje fijngehakte groene kruiden: dille, peterselie, kervel, dragon en bieslook peper- Snij de gerookte zalm in reepjes. - Breng water aan de kook met wat zout en olie voor de pasta. Kook de tagl... bekijk recept »
Voor 2 personen: tagliatelle 200 gr gerookte zalm 1 tomaat 6 zongedroogde tomaatjes 20 cl room 4 el rode pestoKook de tagliatelle gaar in gezouten water. Snij de tomaat, de zongedroogde tomaat en de zalm klein. Warm de room op en voeg enkele lepels r... bekijk recept »
Voor 4 personen: 100 gram gorgonzola zon 15 kerstomaatjes 300 gram tagliatelle (groen of wit) 100 ml slagroom 100 gram gekookte hamblokjes 2 theelepels fijngesneden salieblaadjes (of peterselie)Snijd de gorgonzola in kleine blokjes en halveer d... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 el olie 500 gram tagliatelle 50 gram Parmigiano Reggiano vers gehakte peterselie 30 gram boter 1 grote courgette, in blokjes 1 teentje knoflook 1 dl witte wijn 100 gram gorgonzola 3 dl room versgemalen peperZet een pan met ruim wat... bekijk recept »
200 g tagliatelle 150 g gedroogde ham 1 rammenas 4 cl olijfolie (extra vierge) 10 cl balsamicoazijn 2 eetlepels mosterd 10 g suiker 0.5 dl water 20 cl olijfolie (extra vierge) peper zout 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 1 eetlepel bieslook (fijnge... bekijk recept »