Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Medaillons van lotte met tagliatelle

Voor 4 personen: 2 blikken cubettitomaten met fijne kruiden 700 g medaillons van lotte 250 g verse tagliatelle 1 zakje court-bouillon bieslook peper en zout- Breng 2 liter water aan de kook met het zakje court-bouillon. Laat daarin de medaillons van ... bekijk recept »

Runderlapjes met groenten en tagliatelle

4 biefstukken van de kogel van elk 180 g 3 dl ingekookte fond (demi glace) 500 g tomaten 100 g boter 250 g tagliatelle 250 g courgette 200 g peulerwten 200 g groene asperges 1 mespunt oregano zout, versgemalen peper- Dompel de tomaten eventjes in kok... bekijk recept »

Snelle tagliatelle

1 el olie 350 g groene tagliatelle 1 blik tonijn op water (185 g), uitgelekt en in stukjes 90 g gesmolten boter 4 el gehakte verse peterselie 1 el verse of 1 tl droge, gehakte, gemengde, verse kruiden 2 teentjes knoflook, geperst snufje zwarte ... bekijk recept »

Tagliatelle Bolognese

400 gr kipfilet 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat Basilicum 400 gr tagliatelle 100 gr (versgeraspte)parmezaanse kaas keukenmachineMaak de wortel en bleekselderij schoon..." /> Recept: Tagliatelle Bologn... bekijk recept »

Tagliatelle carbonara met aspergepunten

Voor 2 personen: Extra zuivere olijfolie 4 eieren 16 aspergepunten 1 kleine ajuin 200 g spekblokjes 20 cl verse room 250 g tagliatelle Zwarte peper 100 g vers gemalen parmesanLaat de fijngehakte ajuin glazig worden in wat hete olijfolie. Voe... bekijk recept »

Tagliatelle Differendo

300 gr groene of gewone tagliatelle, zout en versgemalen zwarte peper, 750 gr vleestomaten, ontveld, 250 gr gekookte ham, 3 eieren, 150 gr creme fraiche, 4 el melk, vers bieslook, verse peterselie, 400 gr magere kwark, 2 el verse, gemengde kruiden, ... bekijk recept »

Tagliatelle en polakfilet uit de oven

Voor 4 personen: 500 gr tagliatelle 500 gr polakfilet 2 tenen knoflook 3 eetl rode pesto bekertje creme fraiche (125ml) citroensap 3 dikke vleestomaten (of gepelde tomaten uit blik) 2 uien olijfolie zout en (vers gemalen) peperDe vis bestrooien met z... bekijk recept »

Tagliatelle in room/witte wijn saus

150 à 200 gram kipfilet, 2 eetlepels boter 1 eetlepel olijfolie, zout en peper, 1 middel grote ui, 2 tenen knoflook, 3 eetlepels grove mosterd, 1/4 liter droge witte wijn, 200 mililiter slagroom, beetje citroensap, 250 gram tagliatelle, 1 doosje tui... bekijk recept »

Tagliatelle met prei en Parmaham

250 gram tagliatelle, liefst groen en wit 5 preistengels 7 theelepels droge sherry 2 eetlepels citroensap 3 theelepels versgehakte basilicum 150 gram Parmaham, in reepjes gesneden 175 gram kwark versgemalen zwarte peper zout.Snijd de top van de preis... bekijk recept »

Tagliatelle met aubergine-quornsaus

1 pak tagliatelle bicolore 1 grote aubergine 1 teentje knoflook 4 eetlepels olijfolie 200 gr Quorn fijngehakt 1 pot sugo traditionele (tomatensaus 470 g) 3 eetlepels kappertjes (potje) 100 g ongezouten gemengde notenPasta koken volgens gebruiksaanwij... bekijk recept »

Pagina 68 van 100