Recepten met ansjovis

1000 recepten met ansjovis

Ansjovis

Ansjovis Lengte 20 cm. De ansjovis trekt de riviermondingen binnen om te paaien. Komt voor over de hele wereld.

Carré De Chèvre

8 vierkantjes bladerdeeg van 10x10 cm 1 rol geitenkaas (ca 1,5 cm per persoon) 2 grote rijpe tomaten 1 blikje of potje ansjovis filets in olie 1 theelepel thijm 1 theelepel rozemarijn 1 theelepel verse fijngehakte basilicum 1 eetlepel vloeibare honin... bekijk recept »

Italiaanse Kabeljauw

4 moten kabeljauw 100 gram boter 50 gram zwarte olijven tomatenpuree 350 gram schelpjes macaroni 1 takje basilicum 1 teentje knoflook 1 ui zout, peper 1 blikje ansjovis in olie- Vul een pan, die groot genoeg is om de kabeljauw te bevatten, me... bekijk recept »

Eieren Met Tapenade

125 gr ansjovis ingelegd in zout 350 gr zwarte olijvenontpit 150 gr kappertjesuitgelekt 1-3 el citroensap ca. 2 dl olijfolie zoutpeper 6 hardgekookte eieren 2 takjes peterseliefijngehakt 1 takje basilicumfijngehakt 1 teentje knoflookgeperst 2 bossen ... bekijk recept »

Zeewolffilet met ansjovissaus

600 g zeewolffilet 2 teentjes knoflook, geperst 100 g groene olijven zonder pit, fijngehakt 6 ansjovisfilets 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel kappertjes 200 ml witte wijn peper, versgemalen 2 eetlepels verse (platte) peterselie, gehakt 1 citroen, in ... bekijk recept »

Olijven-ansjovisbrood

50 gram zwarte olijven50 gram groene olijvenontpit en grof gehakt. 15 gram ansjovis uit blikuitgelektfijngesneden. 1 eetlepel gedroogde gist350 gram bloem250 ml. handwarm water1 theelepel gedroogde oreganowat olie om in te vetten. Hulpmiddelen Plast... bekijk recept »

Ansjovistaart

1 pakje bladerdeeg (10 plakjes)- 450 g uienin ringen- 2 blikjes ansjovis- 1 bakje groene olijvenin ringetjes- 2 bollen mozzarellain blokjes- 1/2 zakje geraspte kaas (a 175 g)- 4 zongedroogde tomaatjes op oliein stukjes- 1/2 groene peperzaadjes verwij... bekijk recept »

Past Di Mama

Knoflook 2 tenen voor de garnalen 1 teen voor de saus kappertjes ansjovis (in olijf olie) bij de AH/john west roma tomaatjes gedroogde tomaten in olijfolie peterselie grote/jumbo garnalen (ik doe meestal 2 bakjes van de AH vind ik lekker1 is zo wein... bekijk recept »

Italiaanse Kabeljauw

4 moten kabeljauw - 100 gram boter - 50 gram zwarte olijven - tomatenpuree - 250 gram schelpjes macaroni - 1 takje basilicum - 1 teentje knoflook - 1 ui - zoutpeper - 1 blikje ansjovis in olie. Vul een pan, die groot genoeg is om de kabeljauw te beva... bekijk recept »

Mediterrenian Stuffed Red Peppers

4 groterode paprika's4 tomaten2 tenen knoflook1 blikje ansjovisgoede olijfolieversgemalen zwarte peper. Voorbereiding Oven voorverwarmen op 200 graden. Bereidingswijze Was en halveer de parika's en ontdoe ze van de zaadlijsten. Leg ze in een ovenscha... bekijk recept »

Agnello

3 e.l. olijfolie1.7 kg. lamsbout (door de slager in niet te dunne schijven laten hakken)zoutpeper1/8 liter witte wijnenkele takjes salieenkele takjes rozemarijn2 e.l. kappertjes2 e.l. rozemarijnnaaldjes4 tene knoflook7 ansjavis filets en 10 salie bla... bekijk recept »

Pagina 46 van 100