1000 recepten met kabeljauw
2x 100 gr. Kabeljauwfilet sap v. halve citroen 2 tomaten in partjes 120 gr. ui 120 gr. wortel peterselie/dille zout gemalen basilicum marjolein 1 EL dieetolie/margarineLeg de filets op aluminiumfolie. Besprenkel de filets met citroensap en leg er de ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 mooie plakken rauwe ham 500 g kabeljauwfilet 1 el olijfolie 2 el fijngehakte peterselie zout en peper uit de molen Voor de pasta: 400 g pasta penne 2 kleine courgettes het sap van 1 citroen 1 teentje knoflook 2 el Pesto Genovese 2 ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 g broccoli, in kleine roosjes 1 sinaasappel 1 eetlepel witte-wijnazijn 2 sjalotten, gesnipperd 15 gr verse peterselie, fijngehakt 6 eetlepels olijfolie extra vierge 4 kabeljauwhaasjes, op kamertemperatuur 4 plakken parmaham 1 the... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400g kabeljauwfilets zout peper 2 uien 250g worteltjes 4 eetlepels gehakte peterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel kerriepoeder 200g geraspte kaas 1dl koffieroomMaak de uien schoon en snijdt deze in dunne ringen. Maak de worteltje... bekijk recept »
ca. 600 g broccoli 400 g fusilli tricolore (spiraalmacaroni) 4 kabeljauwfilets ( ca. 175 g) 1 eetlepel citroensap 1/2 visbouillontablet 1 pakje witte wijnsaus 2 eetlepels creme fraiche zout- Broccoli schoonmaken, wassen en roosjes van stronk snijden.... bekijk recept »
Voor 2 personen: 250 g kabeljauwfilet versgemalen zwarte peper 1 tl van een mengsel van gember- en laospoeder 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 tomaten (in stukjes) 1 tl suiker 1 el citroensap 50 ml bouillon (van 1/2 visbouillonblokje) 400 g witte k... bekijk recept »
50 g volle melk20 cl verse room20 g boter80 g gezouten boter2 soeplepels peterselie2 soeplepels bieslook1 onbespoten citroen2 koffielepels gemalen paprika500 g kabeljauwfilet600 g aardappelen (bintje)- Snij de citroen in schijfjes. Hak de bieslook en... bekijk recept »
voor 2 personen: 300 gram verse kabeljauwfilet of diepvries, 500 gr.andijvie, 1 bekertje crême fraiche of koksroom, viskruiden, geraspte kaas.In magnatronschaal de in kleine stukjes gesneden kabeljauw doen. Strooi de viskruiden naar smaak over. Daarb... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 moten kabeljauw van ongeveer 150 gram per stuk 1 citroen zout peper 1 bekertje zure room 2 eetlepels. gehakte peterselie 2 eetlepels gehakte bieslook 3 sjalotjes 40 g boter 40 g bloem 1 eetlepel kerriepoeder 1/2 l visbouillon 3 app... bekijk recept »
Voor 4 personen:3 el boter(vloeibaar)4 kabeljauwmoten van 3 cm dikkaas in sneetjes4 appelen in schijfjeskervelkerriepeper en zout- Smeer een ovenschotel in met de vloeibare boter. - Leg de moten in de schotel en kruid met peper een weinig zout en de ... bekijk recept »