1000 recepten met kabeljauw
4 dikke en stevige stukken kabeljauwfilet van elk circa 150 gram 1 eetlepel citroensap1 blikje gepelde tomatenblokjeszout en versgemalen peper3 eetlepels bloem100 gram boter1 doosje of zakje room-tuinkruidensaus100 gram garnalen1 eetlepel fijngehakte... bekijk recept »
Voor 4 personen : 4 dikke, stevige stukken kabeljauwfilet à ± 150 gr. 1 soepl. citroensap 1 blikje gepelde tomatenblokjes 3 soepl. bloem 100 gr. boter 1 doosje of zakje room-tuinkruidensaus 100 gr. grijze garnalen 1 soepl. fijngehakte dille versgemal... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 kabeljauwfilets van 140g elk 1 ei 30g geraspte Emmental light 4 eetlepels witte wijn 4 eetlepels room 8% v.g. 2 koffielepels margarine peper en zoutVerwarm de oven op 200.Bak de vis aan in de margarine.kruid met peper en zout en gi... bekijk recept »
voor 2 personen: 2 kabeljauwfilets van 140 g elk 1 ei 30g geraspte Emmental light 4 eetlepels witte wijn 4 eetlepels room 8% v.g. 2 koffielepels margarine Peper en zoutVerwarm de oven op 200.Bak de vis aan in de margarine.kruid met peper en zou... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 prei 4 gemberbolletjes 2 eetlepels boter of margarine 2 dl droge rode wijn 1 eetlepel grove mosterd 2 kabeljauwfilets 2 theelepels viskruiden (AH) zout peperPrei wassen en in stukken van ca. 10 cm snijden. Stukken in smalle lange r... bekijk recept »
600 g kabeljauwfilet (met vel) 4 plakjes zalm (gerookt) 2 eetlepels kaviaar 1 sjalot 0.5 dl zure room 1 dl visfumet 0.5 cl wijnazijn (wit) 1 citroen 50 g roomboter 20 g tarwebloem peper zout 50 g bakboterDe kabeljauwfilet in gelijke moten van 150 gra... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gr kabeljauwfilets(kan ook met victariabaarsfilets), 1 boeketje peterselie, 1 grote wortel, 2 soeplepels olijfolie, 1 soeplepel water, 1 soeplepel citroensap, peper en zoutVoor de saus: de peterselie, het water en de olijfolie me... bekijk recept »
Voor 4 personen:600 gram diepvries kabeljauw1 ui1 winterwortel1 prei1 stengel bleekselder1 blik ananas in eigen sap3 bolletjes gember3 eetlepels ma?zena3 eetlepels olie1 teen knoflook1 blikje tomatenstukjes (netto 400 gram)2 theelepel bouillonpoederk... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 kabeljauwfilets van 200 g zout en peper 35 g boter 25 g bloem 3 dl visbouillon (blokje) 1 el citroensap 2 tl mosterd 100 g geraspte gruyere boter om schaal in te vettenOven voorverwarmen op 180°C. Ovenschaal invetten. Vis met zout ... bekijk recept »
Nodig voor 1 persoon: 200 gram kabeljauwfilet (uit het diepvriespak) mosterd 1 tomaat 1 ui (in ringen) Italiaanse kruiden 40 gram jonge kaas (plakken)Smeer de kabeljauwfilet aan beide zijden in met mosterd. Doe de vis dan in een magnetronschaal en be... bekijk recept »