1000 recepten met kabeljauw
3 wortelen 1 venkelknol 1 eetlepel bieslook (fijngehakt) 1 eetlepel dragon (fijngehakt) 2 eetlepels kervel (fijngehakt) 2 cl olijfolie (extra vierge) 1000 g kabeljauwfilet 2 uien 200 g Noordzeegarnalen (gepeld) peper zout 8 aardappelen (Bintje) 75 g ... bekijk recept »
Voor 4 personen: ± 500 gram kabeljauwfilet zout, peper 50 gram zachte boter 2 witte boterhammen zonder korst 50 gram geraspte komijnekaas 2 tomatenVerwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper. Ver... bekijk recept »
1 kabeljauwfilet (800 gram) grof zeezout 2 eetlepels droge witte wijn 300 gram kleine broodblokjes 3 eetlepels olijfolie zout peperestrooi met vers gemalen peper en grof ze..." /> Recept: Kabeljauw met kruimelkorst --> bekijk recept »
Nodig voor 4 personen: 300 gram kleine broodblokjes 3 eetlepels olijfolie zout peper 1 kabeljauwfilet (800 gram) grof zeezout 2 eetlepels droge witte wijnLeg de kabeljauwfilet in een ovenschaal (lichtjes met olie besmeerd). Bestrooi met vers gemalen ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 krulsla 1 pompelmoes 8 stukjes gedroogde tomaat in olie 1 bosje bieslook 1/2 liter halfvolle melk 1 laurierblad 600 g kabeljauwfilet 1 eetlepel olijfolie zeezout (fleur de sel) peperHaal de bladeren van de krulsla en was ze onder s... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water 20 gr maïszetmeel 2 koffielepels zachte mosterd 1 tot 2 eetlepels citroensap 90 g geraspte Emmenthal, light 250 gr gebakken champignons (zonder vetstof) 120 gr grijze garnalen peper en zo... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water 20 gr maïszetmeel 2 koffielepels zachte mosterd 1 tot 2 eetlepels citroensap 90 g geraspte Emmental, light 250 gr gebakken champignons (zonder vetstof) 120 gr grijze garnalen Peper en zou... bekijk recept »
4 moten kabeljauw van ongeveer 120 gr per stuk bakken en braden 2 jonagold appelen 1/4 knolselder 1 eetlepel granenmosterd 1 dl water 2 dl Alpro Soja Cuisine kervel sap van 1/2 citroenBereiding: Bak de kabeljauwfilets bruin in de bakken en braden ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 stukken kabeljauwfilet van ca. 150 g Zout (indien toegelaten) en peper 1 struik bleekselder 40 gr boter 2 eetl. zonnebloemolie 200 gr gemengde, schoongeborstelde paddenstoelen, in plakjes 10 kleine tomaatjes, gehalveerdBestrooi de ... bekijk recept »
800 g kruimige aardappels 2 zakjes geschrapte worteltjes (a 300 g) 2 schaaltjes kabeljauwfiiet (a 225 g) 3 eetlepels boter 1 eetlepel zwarte peperkorrels sjalotten 4 eetlepels droge sherry 1/2 flesje kookroom (Finesse voor Koken a 250 ml)Aardappels s... bekijk recept »