1000 recepten met kabeljauw
600 g kabeljauw - 2 dl champagne - 2 dl visfumet of groentebouillon - 2 dl room - 1 gehakte sjalot - tijm en laurier - boter - peper en zout.Bak de stukken kabeljauw mooi bruin in een pan met boter. Kruid met peper en zout. Laat de champagne tot de ... bekijk recept »
600 gram kabeljauwfilet 4 theelepels viskruiden (verkrijgbaar bij de visboer) 2 uien 3 eetlepels olijfolie of vloeibaar bak- en braadproduct 2 citroenen, 4 takjes selderij en 4 takjes peterselie 1 eetlepel maizena 4 eetlepels halfvolle room culinair... bekijk recept »
320 g eekhoorntjesbrood 4 stukjes kabeljauw 4 blaadjes salie 1 teentje look 80 g pijnboompitten 8 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap- De champignons in dunne plajes snijden en in een hete pan aanbakken. Kruiden met peper en zout, daarna de fi... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 gr kabeljauwfilet 4 el olijfolie 1 glas witte wijn 8 el mosterd 8 el paneermeel peper en zout 2 el vers gehakte bieslookMeng de mosterd met het paneermeel. Breng de vis op smaak met peper en zout. Smeer de vis in met de mosterdpa... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 kabeljauwfilets van +/- 150 gr per stuk boter 2 jonagold appelen 1/4 knolselder 1 el granenmosterd 1 dl water 2 dl room kervel sap van 1/2 citroenBak de kabeljauwfilets mooi bruin in de boter Snij de appelen en de knolselder in blo... bekijk recept »
800 gr.aardappelen12 bosuitjes2 eierenzout100 gr.spekjes500 gr.kabeljauwfilets1 bosje peterselie ? visbouillontablet1 dl.witte wijn 50 gr.boterpeper- Verwarm de oven voor op 175 gr. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer 1 centimet... bekijk recept »
Voor 2 personen:2 moten diepvries-kabeljauwfilet à 200 g 300 g champignons1 ui2 theelepels bieslook2 theelepels peterselie2 eetlepels paneermeel 50 g boter 1 glas droge, witte wijn- Verwarm de oven voor op 220?C. - De visfilets bestrooien met zout en... bekijk recept »
2 moten diepvries-kabeljauwfilet à 200 g300 g champignons1 ui2 theelepels bieslook2 theelepels peterselie2 eetlepels paneermeel50 g boter1 glas droge, witte wijn- Verwarm de oven voor op 220°C. - De visfilets bestrooien met zout en peper naar smaak.... bekijk recept »
Voor 2 personen: 300 gr kabeljauwfilet (of een andere vissoort), 2 dunne stelen prei (of 1 dikke), 2 sneden Gandaham, boter, peper en zoutDe prei in stukken snijden van ongeveer 3 cm en deze goed spoelen in koud water. De prei 10 minuten koken in een... bekijk recept »
Voor 4 personen: 150 gram garnalen 1 eetlepel gehakte peterselie 4 stukken kabeljauwfilet van ± 125 gram 1 dunne prei zout, peper 4 eetlepels boter 100 gram geraspte belegen boerenkaas 4 grote stukken bakpapier of aluminiumfolieOven voorverwarmen op ... bekijk recept »