1000 recepten met kabeljauw
Soja saus Honing Verse Gember Sap van een halve sinasappel 1 lente uitje 2 kabeljauw filets Spray twee vierkante stukken folie in met de olie. Leg er de filets op en giet er de dressing over. Vouw zorgvuldig dicht en leg ze in een ovenschaal in de ov... bekijk recept »
4 stukken kabeljauw of klipvis van ongeveer 175 g, 400 g vastkokende aardappelen, 4 raapjes, 4 jonge worteltjes, 1 dikke stengel prei, 2 knoflookteentjes, 2 sjalotten, 2 tomaten, 3 eetlepels bloem, 5 eetlepels olijfolie, 1 takje tijm, 2 blaadjes laur... bekijk recept »
400 gr. Schelvis 100 gr. gekookte Mosselen 100 gr. Grote Garnalen 40 gr. Boter 40 gr. Bloem 3 dl Melk 125 gr. Creme Fraise 2 eetl. Fijn Gehakte Peterselie 1 eetl. Mosterd 1 eetl. citroensap zout en peper 1 Rode Paprika 200 gr. Maiskorrels 400 gr. Pas... bekijk recept »
4 moten kabeljauw a 200 grampeper en zout2 eetlepels citroensap1 schoongemaakte en in plakjes gesneden venkelknol1 schoongemaakte en klein gesneden ui150 gram schoongemaakte en in plakjes gesneden champignons1 dl droege witte wijn. Berstrooi de moten... bekijk recept »
BASKISCHE SAUS : 1 paprika (liefst rode )in stukjes gesneden 2 tomaten in stukjes gesneden 1 ui in stukjes gesneden 2 teentjes knofloof in stukjes gesneden 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree peper en zout fijngehakte peterselieKABELJAUW : O... bekijk recept »
800 gr kabeljauw Voor de court-bouillon: 2 l water - 1 ui - 1 tak selderij - 1 kruidentuiltje - zout en peper Voor de saus: 12 ansjovissen in olie - 100 gr boter - de dooier van een hardgekookt ei - peper en zout - 1 eetlepel gehakt bieslook Garnituu... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets 150 gr per stuk2 eetl. tacokruiden1 blikje kidneybonen1 blikje maiskorrels50 gr. boter4 lenteuitjes1 pot milde tacosaus. Laat het blikje kidneybonen en de maiskorrels goed uitlekken. Meng de bonen met de korrels , de tacosaus en de ... bekijk recept »
4 verse kabeljauwen, 2 eetlepels tacokruiden, 1 rode paprika, 2 teentjes knoflook, 1 blikje kidneybonen(400 gram) 1 blikje mais(175 gram), 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels sweeetchillisaus, 1 pot milde tacosaus, tijm, peper, zout. Spoel de kabeljau... bekijk recept »
1 ei 1-2 eetlepels Conimex Kruidenpasta voor Rode Curry 1 zakje Conimex Geraspte Kokos 4 eetlepels fijngehakte koriander of selderij 100 gram bloem 4 stukken kabeljauwfilet van de staart (a 150 gram) 5 dl Conimex Wok Olie Conimex Sambalsaus Hot Klop... bekijk recept »
500 gr. kabeljauwfilet-2 glazen witte wijn-peper en knoflookpoeder-1 blikje champignon-cremesoep-1 pakje kruiden-roomkaas- 1 bekertje zure room-150 gr. halve witte en blauwe druiven zonder pit. Verwarm 1 blikje champignon-cremesoep en roer er 1 pakje... bekijk recept »