1000 recepten met kabeljauw
190gr kabeljauwfilet1 dunne preikruidenboterdroge witte wijnzout en peperAluminiumfolie *Op aluminiumfolie dun plakjes kruidenboter leggen en hierop de goed gepeperde en gezouten filet leggen. *Op de filet ook wat plakjes kruidenboter leggen *Bestroo... bekijk recept »
Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 rode uiengesnipperd 2 tenen knoflookfijngehakt 1 gele paprikain kleine stukjes 1 courgettein kleine blokjes ½ eetlepel paprikapoeder ½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden 500 g kabeljauwf... bekijk recept »
400 g verse kabeljauw, 1 courgette of mergpompoen, 2 gepelde tomaten, 2 takjes basilicum, 4 sneetjes wit brood in broodkruim gemalen : 4 sneetjes, 50 g gesmolten boter, 50 g melkerijboter, 1 fijngesnipperde sjalot, 1 dl witte wijn, 1 dl visbouillon, ... bekijk recept »
300 gr. d.v. filet1 pot (400 gr.) snijbonen3 el olie400 gr. voorgekookte krielaardappeltjes 1 teentje knoflook3 el zilveruitjes1/2 tl paprikapoeder 4 el creme fraichepeper Laat de vis ontdooien en snijd hem in stukken. Laat de snijbonen uitlekken. Ve... bekijk recept »
Ca 750 gram witvis of kabeljauw of zalm of roodbaars . 1 pakje soepgroente 250 gram / 200 gram champignons 1 eetlepel bieslook /en 1 eetlepel peterselie . 2dl vis bouillon of een vis bouillon tablet in 2dl water/ AH / 2 dl witte droge wijn / jp chene... bekijk recept »
Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »
Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »
4 kabeljauwhaasjes a 125 gr300 gr spinazie met roomsaus (diepvries)100 gr gemalen oude kaas100 gr ontbijtspek in reepjes2 eetl. witte wijn2 eetl. citroensappeperzout De spinazie ontdooien en de wijn, de kaas en het spek erdoor mengen. Op smaak brenge... bekijk recept »
600 g kabeljauwfilet 500 g tomaten 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 eetlepel fijngehakte ui 1/4 eetlepel fijngehakte knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 citroen paneermeel en bloem frituurolie peper en zout 1. De kabeljauwfilet in blokjes van 2 cm ... bekijk recept »
4 toulouserworsten, 400 g droge witte bonen, 1 kruidentuiltje van peterselietijm en laurier, 4 teentjes knoflook, 2 uien 1 blikje tomatenconcentraat, paneermeel, boter, peper en zout Spoel de bonen en laat ze weken volgens de aanwijzingen op de verpa... bekijk recept »