1000 recepten met kabeljauw
- 750 gr kabeljauw - 4 dl visbouillon - 750 gr spinazie - peperzout en nootmuskaat. - 40 gr boter - 30 gr bloem - 3 dl melk - 75 gr parmezaanse kaas - 1 dl room - 1 el franse mosterd De ovenschaal beboteren (zoek een schaal uit met een diameter gelij... bekijk recept »
Ingredienten 4 tomaten 4 moten kabeljauw (of zalm) van elk 200 gram zout versgemalen peper 20 gram boter voor het invetten 1 theelepel tijm 50 gram kruidenboter Bereiding: Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend ... bekijk recept »
Moten kabeljauwfilet (of andere witte vis) voor vier personenboterlaurierblaadjes(citroen)tijm1 a 2 citroenendroge witte wijnpeperzeezout Boter de schaal in. Bedek de schaal metblaadjes laurier en takjes citroentijm. Leg daarop de vis. Doe de schil v... bekijk recept »
30 gr. boter 60 gr. prei 60 gr. wortel 600 gr. kabeljauwfilets peper/zout 100 gr. kreeftgarnalen 2-3 middelgrote tomaten 4 dl. bechamelsaus 1 klein bekertje creme fraiche 150 gr. gemalen kaas paprikapoeder Schrap de wortel schoon, schaaf er een aant... bekijk recept »
4 moten Kabeljauw.1/2 L visfond of bouillon.1 lepel Wijn-azijn.1/2 lepel Suiker50gr.Boter.30gr.Bloem.4 lepels Olijfolie.Zout.Peper.4 lepels Kersenjam.1/2 glas Creamsherry of zoete Marsala.1 lepel (gehakte)Kappertjes. Was de vis. Breng de bouillon met... bekijk recept »
Boter 3 uien 800 gr kabeljauwfilets 3 el olijfolie Gedroogd bonekruid Gedroogde marjolein Gedroogde oregano 6 gepelde en ontpitte tomaten 1 rode paprika 1 groene paprika 20 ontpitte olijven 2 teentjes geperste knoflook Peper Zout 8 basi... bekijk recept »
2 stukken kabeljauwfilet 1 blik gepelde tomaten 1 rode paprika 1 grote ui Scheutje witte wijn PeperZoutOregano, Verse basilicum 1 teen knoflook in dunne reepjes gesneden 1 visbouillonblokje Beetje olijfolie Beetje Citroensap Ovenschaal invetten met o... bekijk recept »
4 kabeljauwfiletselk 130 gram citroensap 1 laurierblad 1 schijf ui 6 peperbolletjes 1 el margarine 1/2 bakje champignons in schijfjes 1 fijngehakt rood spaans pepertje 1 gesnipperd sjalotje 1 el paprika poeder of verse paprika 2 el bloem 20 cl magere... bekijk recept »
2 sjalotjes Boter 4 kabeljauwmoten van ca 175 gr elk 3 dl witte wijn 4 preiwitten 4 surimistaafjes (fantasiekrab) 2.5 dl room 1 koffielepel mosterd 1 eierdooier 1 el gehakte bieslook Peper Zout Pel de sjalotten en snipper ze fijn Bestrijk... bekijk recept »
400 gr. kabeljauw (vers of uit de diepvries) 150 gr. jong belegen kaas 400 gr. krieltjes 1/2 eet. boter 1 pak diepvries spinazie (450 g.) sap van het halve citroen Leg de vis in de natgemaakte schotel die met boter bestreken is. Bestrooi de vis met z... bekijk recept »