Recepten met kabeljauw

1000 recepten met kabeljauw

Kabeljauw

Kabeljauw Koudwatervis uit de Noordelijke wateren. Zeer geliefde consumptievis; ook omdat tong en tarbot bijna niet meer te betalen zijn. Uitstekende zwemmer die grote afstanden aflegt om te paaien. Wordt vers en ingevroren aangevoerd. Stevig wit zeevlees. Kan op alle manieren klaar gemaakt worden.

Tournedos Van Zalm En Kabeljauw

150 gr katenspek,300 gr zalmfilet,300 gr kabeljauwfilet,naar smaak peper en zout,naar smaak boter en zalmeitjes 2 1/2 dl Visfumet,1 dl cr?me fraiche,2 scheuten champagne Spreid op een werkblad plasticfolie (15 x 15 cm) uit en leg het katenspek hier d... bekijk recept »

Sinterklaasrecept Kabeljauw Timbaaltjes

250 gr kabeljauw 150 gr rode paprika 100 gr mango 1 theelepel (fijngesneden) basilicum 8 zakjes gelatine poeder 2 dl witte wijn andijvie of sla 250 gr tomaten 2 eetlepels vinaigre basilicum citroensap 1 dl olijfolie Stoom de ingredienten in 10 min. g... bekijk recept »

Kabeljauw In Wijnsaus Met Broccoli

Ca. 600 g broccoli- 300 g fusilli tricolore (spiraalmacaroni)- 3 kabeljauwfilets (a ca. 175 g)- 1 eetlepel citroensap- ? visbouillontablet- 1 pakje witte wijnsaus- 2 eetlepels creme fraiche- zout In pan met weinig water en zout plakjes ca. 2 minuten ... bekijk recept »

KABELJAUW MET SPEK , BLADSPINAZIE EN BIESLOOKROOM.

[img_plain 4 x 100g kabeljauwfilet (van iglo).1 pakje bladspinazie 450g van iglo. 4 plakjes spek.VOOR DE SAUS:400g boter.1l witte wijn.Wijnazijn.100g sjalotten.Tijm. Laurier. Peper en zout.Cayennepeper.1 liter room.Versgemalen zwarte peper. Laat de w... bekijk recept »

Kabeljauw (Gepocheerde) Met Linzen En Kalfsjus Met Mosterd

600 gr half gezouten niet gedroogde kabeljauw, 1 tas groene linzen, wortel, ui, knoflook, tijm, laurier, zout, nootmuskaat, 1 dl magere kalfsjus, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel boter De kabeljauw pocheren in bijna kokend water zonder zout met het sap... bekijk recept »

Kabeljauw In Zoetzure Tomatensaus

250 g kabeljauwfilet versgemalen zwarte peper 1 tl van een mengsel van gember- en laospoeder 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 tomaten (in stukjes) 1 tl suiker 1 el citroensap 50 ml bouillon (van 1/2 visbouillonblokje) 400 g witte kool (gesneden) 30... bekijk recept »

Kabeljauw Met Kappertjessaus

1 kg kabeljauwfilets, 1 l visbouillon, versgemalen peper, zout, seizoengroenten naar keuze:wortelen, prinsessenbonen,venkel, 4 eetlepels uitgelekte kappertjes op wijnazijn, 250 g boter, 2 rode uien Pocheer de visfilets in de bouillon of de aangelengd... bekijk recept »

Kabeljauw Uit De Romertopf

600 gr kabeljauwfilet 2 eetlepels fijngesneden selderij 3 ontvelde tomaten in blokjes zoutpeper 1 ongeschilde courgette in kleine blokjes 100 gr geraspte kaas Verdeel de kabeljauw over de bodem. Vermeng de selderij, tomaten, zout en peper en verdeel... bekijk recept »

Kabeljauw Met Tuinkruiden In Folie

800 gr kabeljauwpeterseliedragonkervelbieslook4 el oliezoutpeper1el melk1 citroen *Neem een ovalen ovenschaal en bekleed met ruim alufolie *Laat zoveel overhangen dat de vis straks geheel bedekt kan worden *Strijk het alufolie ruim in met olie, over ... bekijk recept »

Gestoofde Mexicaanse Kabeljauw

4 kabeljauwfilets a 150 gram 2 el tacokruiden 1 pot of blikje kidneybonen (a 400 gram) 1 blikje maiskorrels (a 175 gram) 50 gram boter 4 lente-uitjes 1 pot milde tacosaus (ca. 450 gram) Verhit de boter in een grote (hapjes)pan en bak hierin de ... bekijk recept »

Pagina 58 van 100