1000 recepten met kabeljauw
4 kabeljauws van 150gramm 2eetl tacokruiden 1 blik kideybonen a400gr 1 blikje maiskorels a 175gr 50gr boter of olie 1 pot milde tacosaus 4 lente uitjes rijst naar persoon Spoel de kabeljauw af onder de koude kraan goed af debben. bestrooi de filets m... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets (150 g elk)2 eetlepels tacokruiden1 blikje kidneybonen (400 g)1 blikje ma?skorrels (175 g)50 g boter1 pot milde tacosaus (454 g)4 lente-uitjes Meng de kidneybonen met de ma?skorrels, de tacosaus en de rest van de kruiden. Verhit de ... bekijk recept »
120 g boter,kervel,800 g kabeljauwmoten,1 dl water,2 eetlepels gehakte dragon,citroensap,1 klontje boter,peper en zout60 g Brusselse spruitjes Snij de spruitjes heel fijn en stoof ze in wat boter. Zorg ervoor dat ze krokant blijven. Voeg peper en zou... bekijk recept »
200 gr. diepvrieskabeljauwfilet 1 perssinaasappel 1/2 groene paprika peper zout 1 eetl. mosterd 1/2 dl. droge witte wijn 2 eetl. creme fraiche 25 gr. koude boter De kabeljauwfilet in een schaal leggen en afdekken met het deksel of plasticfoli... bekijk recept »
Soja saus Honing Verse Gember Sap van een halve sinasappel 1 lente uitje 2 kabeljauw filets Spray twee vierkante stukken folie in met de olie. Leg er de filets op en giet er de dressing over. Vouw zorgvuldig dicht en leg ze in een ovenschaal in de ov... bekijk recept »
4 stukken kabeljauw of klipvis van ongeveer 175 g, 400 g vastkokende aardappelen, 4 raapjes, 4 jonge worteltjes, 1 dikke stengel prei, 2 knoflookteentjes, 2 sjalotten, 2 tomaten, 3 eetlepels bloem, 5 eetlepels olijfolie, 1 takje tijm, 2 blaadjes laur... bekijk recept »
400 gr. Schelvis 100 gr. gekookte Mosselen 100 gr. Grote Garnalen 40 gr. Boter 40 gr. Bloem 3 dl Melk 125 gr. Creme Fraise 2 eetl. Fijn Gehakte Peterselie 1 eetl. Mosterd 1 eetl. citroensap zout en peper 1 Rode Paprika 200 gr. Maiskorrels 400 gr. Pas... bekijk recept »
4 moten kabeljauw a 200 grampeper en zout2 eetlepels citroensap1 schoongemaakte en in plakjes gesneden venkelknol1 schoongemaakte en klein gesneden ui150 gram schoongemaakte en in plakjes gesneden champignons1 dl droege witte wijn. Berstrooi de moten... bekijk recept »
BASKISCHE SAUS : 1 paprika (liefst rode )in stukjes gesneden 2 tomaten in stukjes gesneden 1 ui in stukjes gesneden 2 teentjes knofloof in stukjes gesneden 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree peper en zout fijngehakte peterselieKABELJAUW : O... bekijk recept »
800 gr kabeljauw Voor de court-bouillon: 2 l water - 1 ui - 1 tak selderij - 1 kruidentuiltje - zout en peper Voor de saus: 12 ansjovissen in olie - 100 gr boter - de dooier van een hardgekookt ei - peper en zout - 1 eetlepel gehakt bieslook Garnituu... bekijk recept »