1000 recepten met kabeljauw
4 stukjes kabeljauw van ongeveer 100 gram 175 gram room 100 gram melk 50 gram witte martini 30 gram vadouvan peper en zout 20 gram geroosterde cashewnootjes 200 gram gekookte witte boontjes 1 teentje knoflook 150 gram room De witte boontjes... bekijk recept »
4 tomaten. 4 moten kabeljauw of zalm) zout en versgemalen peper. 20 gr boter om in te vetten. 1 tl thijm. 50 gr kruidenboter. * Ontvel de tomaten:kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 sec in kokend water en trek de velletjes eraf. * Halveer de tom... bekijk recept »
100 gr kruidenpasta voor rode curry2 dl slankroompak diepvrieskabeljauwfilet 400gr *Verwarm in een pan 100gr kruidenpasta voor rode curry en 2dl slankroom. *Leg de kabeljauwfilets in deze pan en laat ze in 10 min gaar worden.(Af en toe omdraaien). bekijk recept »
4 kabeljauwfilets2 flinke uien2 tenen knoflook4-6 tl kerriepoeder1 pakje créme fraise1 zakje jong belegen geraspte kaasBeetje boter om in te smeren en uien te fruiten *Ovenschaal insmeren met boter. *De gewassen en afgedroogde kabeljauw filets ... bekijk recept »
190gr kabeljauwfilet1 dunne preikruidenboterdroge witte wijnzout en peperAluminiumfolie *Op aluminiumfolie dun plakjes kruidenboter leggen en hierop de goed gepeperde en gezouten filet leggen. *Op de filet ook wat plakjes kruidenboter leggen *Bestroo... bekijk recept »
Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 rode uiengesnipperd 2 tenen knoflookfijngehakt 1 gele paprikain kleine stukjes 1 courgettein kleine blokjes ½ eetlepel paprikapoeder ½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden 500 g kabeljauwf... bekijk recept »
400 g verse kabeljauw, 1 courgette of mergpompoen, 2 gepelde tomaten, 2 takjes basilicum, 4 sneetjes wit brood in broodkruim gemalen : 4 sneetjes, 50 g gesmolten boter, 50 g melkerijboter, 1 fijngesnipperde sjalot, 1 dl witte wijn, 1 dl visbouillon, ... bekijk recept »
300 gr. d.v. filet1 pot (400 gr.) snijbonen3 el olie400 gr. voorgekookte krielaardappeltjes 1 teentje knoflook3 el zilveruitjes1/2 tl paprikapoeder 4 el creme fraichepeper Laat de vis ontdooien en snijd hem in stukken. Laat de snijbonen uitlekken. Ve... bekijk recept »
Ca 750 gram witvis of kabeljauw of zalm of roodbaars . 1 pakje soepgroente 250 gram / 200 gram champignons 1 eetlepel bieslook /en 1 eetlepel peterselie . 2dl vis bouillon of een vis bouillon tablet in 2dl water/ AH / 2 dl witte droge wijn / jp chene... bekijk recept »
Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »