1000 recepten met kabeljauw
2 grote rode paprika's (300 gram) 20 gm dieetmargarine 2 stengels bleekselderij 1/2 gele paprika 1 prei 6 takjes provençaalse kruiden 250 gm kabeljauwfilet 1 peper 1 zout 1/2 blik tomaatblokjes (a 400 gram) 50 ml halfroom Oven voor verwarmen op 225 °... bekijk recept »
400 gm kabeljauwfilet (vers of diepvries) 1 pkg diepvriesspinazie (750 gr) of 1500; gr verse spinazie 1 boter of margarine 1 zout 1 dille 1 zwitserse strooikaas 1 paneermeel 125 ml zure room Diepvries-kabeljauwfilet en/of diepvriesspinazie eerst late... bekijk recept »
1 citroen 3 teentjes knoflook 1 zakje verse korriander 2 theelepels paprika poeder mespunt cayennepeper 2 theelepels djintan (gemalen komijn) 4 eetlepels (olijf)olie 2 schaaltjes kabeljauw of koolvis filet (à 200 gram) 1/2 zakje verse peterse... bekijk recept »
800 gram kabeljauw zout peper 3 citroenen 3 dl witte wijn 2 rijpe avocado's 4 el zure room cayennepeper bieslook Spoel de vis af onder koud stromend water. Met keukenpapier droogdeppen. Bestrooien met zout en peper. Citroenen wassen. 1 Citroe... bekijk recept »
1 grote ui, gesnipperd scheutje olijfolie 4 grote vleestomaten (zee)zout peper 250 gram geraspte (belegen) kaas 1 blik gepelde tomaten (gepureerd) 500 gram kabeljauwfiletBak de gesnipperde ui in een beetje olijfolie glazig. Snijd de tomaten in blokje... bekijk recept »
600 gram kabeljauwfilet 1 el citroensap zout peper 1 kleine rode ui 3 el Italiaanse kruiden (diepvries) 2 sneetjes oud wit brood 3 el olijfolie 2 rijpe trostomatenBesprenkel de kabeljauwfilets met citroensap en bestrooi ze met zout en peper. Snipper ... bekijk recept »
1 blikje tonijn in olie (naturel) 2 ansjovisfilets 1 eetlepel kappertjes 1 theelepel italiaanse kruiden vers gemalen peper 2 teentjes knoflook bekertje creme fraiche 4 rijpe vleestomaten 400 gr. Kabeljauwfilet Alle ingrediënten m.u.v. de tomate... bekijk recept »
4 grote kabeljauwfilet beetje zout 200 gram boter 2 teentjes knoflook naar smaak wat peterselie naar smaak wat verse bieslook 2 stuks citroenen Roer de boter los met het zout, de gehakte knoflook, de fijngemaakte peterselie en de fijngeknipte bieslo... bekijk recept »
2 grote kabeljauwfilet Olijfolie 1 ui 1 eetlepel verse bieslook 1 eetlepel verse peterselie 1 theelepel gedroogde dille 2 teentjes knoflook 100 ml room 50 gram geraspte oude kaas Zout en peper naar smaak Pel en snipper de ui Wrijf de kabeljauwfilets... bekijk recept »
1/2 krulandijvie 1 venkelknol 2 el notenolie 1 el wijnazijn 4 kabeljauwfilets van ca 150 gr elk 100 gr deense blauwe 2 eiwitten 2 el bloem 3 el paneermeel 2.5 dl arachide-olie Peper Zout Maak de krulandijvie schoon, trek ze in stukken en was ze Maak... bekijk recept »