1000 recepten met kabeljauw
40 g boter40 g bloem125 ml warme visbouillon125 ml witte wijn1 theelepel mosterd sap van ½ citroen800 g kabeljauwfilet, in blokjes1 El verse room2 wortelen, in kleine dobbelsteentjes200 g doperwtjes (diepvries)250 g witte champignons, in 4 gesneden1 ... bekijk recept »
4 stronken witloof olijfolie100 ml droge witte wijn250 ml sojaroom400 g kabeljauw, in stukjes2 El krulpeterselie, fijngehakt zout, peper1. Snij de harde kern uit het witloof en snij de stronk in stukken. 2. Doe het witloof in een kookpot en laat zac... bekijk recept »
1 ui, fijn gesnipperd50 g boter2 stengels groene selder, fijngehakt3 wortelen, in blokjes2 venkelknollen, fijngehakt 1⁄2 bussel radijzen, gespoeld2 laurierblaadjes6 takjes tijm450 liter visfond200 ml witte wijn250 ml water120 ml room4 kabeljauwfilets... bekijk recept »
1 kilogram kabeljauwfilets (in stukken van ongeveer 15 cm) bloem 4 tot 6 el olijfolie400 g vastkokende, ongeschilde aardappelen in schijfjes van ½ cm750 ml pastasaus Arrabbiata Carrefour enkele takjes verse oregano zout1. Verwarm de oven voor op 180... bekijk recept »
30 g boter1 takje selder, in schijfjes1 preiwit, in schijfjes1 wortel, in schijfjes1 ui, gesnipperd1 takje verse oregano1 blad laurier4 kabeljauwfilets zonder vel3 eierdooiers1 fles witbier4 el platte peterselie, gesnipperd peper, zout1. Smelt 15 g b... bekijk recept »
olijfolie1 ui, gesnipperd450 g bloemkoolroosjes, diepgevroren1 capsule saffraan, opgelost in 80 ml warm water50 g rozijnen, geweekt in warm water4 kabeljauwfilets1 handvol peterselie, fijn gehakt zout, peper1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit ... bekijk recept »
160 g rucola60 g parmezaan80 g pijnboompitten1 teentje look100 ml olijfolie het sap van 1/2 citroen800 g bloemige aardappelen100 ml melk600 g kabeljauw1 El bloem1 bokaaltje halfgedroogde tomaten1 El balsamicoazijn peper, grof zeezout1. Maak de pesto ... bekijk recept »
2 El suiker1 lookteentje, geperst2 El vissaus 1 steranijs1 kaneelstokje3 cm gember, in fijne reepjes2 kabeljauwfilets (150 g/stuk) 1/2 tl kaneel, in poeder1 El olie1 handvol amandelen 1/4 witte kool125 g witte rijst peper en zout1. Verwarm in een pan... bekijk recept »
800 g aardappelen4 kabeljauwfilets 200 g Hervekaas, in sneetjes1 bakje kerstomaten 2 geperste teentjes look enkele takjes tijm enkele takjes rozemarijn 1 El olijfolie100 g boter1 bos peterselie, fijngehakt 50 g rucola peper, zout 1. Verwarm de oven... bekijk recept »
8 stuks sole filet 1 stuk kabeljauwhaasje 1 stuk saffraan 1 scheutje room 2,5 kg puree aardapelen 1 zak voorgekuiste spinazie 1 kg wortelen 1. Schil je groenten, kook je aardappel tot ze klaar zijn voor te pureren en de andere groenten tot ze gaar ... bekijk recept »