1000 recepten met kabeljauw
3 grote bloemige aardappelen 2 takjes verse tijm 2 el olijfolie peper 2 tomaten 2 takjes verse basilicum 2 sjalot 2 teentjes look 1 bundeltje verse bieslook 250 g kabeljauw 1 el wijnazijn grof zeezout 1 blaadje laurier 10 croutons Kook d... bekijk recept »
750 gr kabeljauw4 dl visboillon750 gr spinaziepeperzoutnootmuskaat40 gr boter30 gr bloem3 dl melk75 gr parmezaanse kaas1 dl koffieroom *Kabeljauw 10 min laten pocheren in de bouillon *Spinazie in vergiet laten uitlekken, op smaak maken met peper, zou... bekijk recept »
1 pkg tarly (250 g, honig) 2 teentjes knoflook 3 eetlepel(s) olijfolie 1 zak italiaanse groentemix (400 g,; ah) 1 pak ah passato di pomodoro (500 g) 1 visbouillonblokje 1 eetlepel(s) gedroogde italiaanse keukenkruiden 1 schaaltje kabeljauw (ca. 400 g... bekijk recept »
1 ui Boter 2,5 dl droge witte wijn Sap van 1/2 citroen 300 g kabeljauwfilet 100 g gepelde garnalen 100 g gekookte mosselen (zie tip) 50 g bloem 1 eierdooier 0,5 dl room 100 g Gouda met brandnetels Enkele takjes dille Zout Pel de ui en snipper hem fi... bekijk recept »
10 grote garnalen 1 eetlepel citroensap 400 gr tongschar- (of wijting)filet 2 eiwitten 2 dl creme fraiche Zout Peper 40 gr boter 4 sjalotten, fijngehakt 150 gr champignons, fijngehakt 4 eetlepels peterselie, fijngehakt 450 gr bladerdeeg (10 plakjes) ... bekijk recept »
2 kabeljauwfilets ca.150 gr per stuk peper 1 volle eetlepel kerriepoeder 1 ui heel fijngehakt 1 teen knoflook fijngehakt 2 cm.verse gemberwortel fijngehakt 1 kaneelstokje 1 eetlepel citroensap 200 ml kokosmelk 4 eetlepels olie Snijd de kabeljauwfilet... bekijk recept »
4 stukken kabeljauwfilet a 75 grzout en versgemalen zwarte peper1 volle el milde kerriepoeder1 uiheel fijn gehakt1 teen knoflookfijngehakt2 cm verse gemberwortelfijngehakt1 kaneelstokjegebroken3 pandanblaadjes (toko)1 el citroensap200 ml kokosmelk (b... bekijk recept »
- 1 envelopje saffraan - 2 tenen knoflook - 600 gr kabeljauwfilet - 1 dl olijfolie - 4 tomaten - 1 bosje Provenciaalse kruiden - 1 ui - 1 dunne prei - 1 stengel bleekselderij - 3 visbouillontabletten - 150 gr fruit de mer - 1 eetlepel tomatenpuree -... bekijk recept »
Een stuk kabeljauw (circa 150 g) 1 halve gele paprika 4 lente- of bosuitjes blokjes tomaat uit een blikje van 800 g 2 teentjes knoflook geraspte kaas Italiaanse of Provencaalse kruiden peper en zout (olijf)olie Als je een bevroren exemplaar ka... bekijk recept »
1 bosje lente uitjes 2 teentjes knoflook 450 gr kabeljauw 9 dl visbouillon (van een tablet) 2 eetl olijfolie 1 pak risottorijst (400 gr) 1 dl droge witte wijn 100 gr garnaaltjes S nijd de lente uitjes in ringetjes, snipper de knoflook fijn, snijd d... bekijk recept »