208 recepten met roodbaars
600 g roodbaarsfilets 600 g witloof 16 krielaardappelen 1 eetlepel gemberpasta 1 eetlepel honing olijfolie balsamico-azijn bloem peper en zoutSnij het witloof in grove stukken en stoof het 3 minuten in olijfolie. Voeg de gember toe en laat terug 3 mi... bekijk recept »
Voor 4 personen 600 gr roodbaardfilets 600 gr witloof 1 eetlepel gemberpasta olijfolie bloem 16 krielaardappelen of topinambur of roseval aardappel 1 eetlepel honing balsamico-azijn Peper en zout (pezo)Snij het witloof in grove stukken en stoof het 3... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 roodbaarsfilets van 200 g 5 worteltjes 5 raapjes 3 courgettes 1 tuiltje zurkel 1 tuiltje waterkers 2 eetlepels mosterd 25 g gemalen noten 80 g broodkruim 200 g magere platte kaas 2 eiwitten olijfolie peperDe worteltjes, raapjes en ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 roodbaarsfilets 400 g Rosevalaardappelen 3 preistengels 125 g shiitakes 1 bundeltje rucola Witte truffelolie of extra vierge olijfolie 8 blaadjes salieOntgraat de roodbaardfilets en maak voorzichtig twee lichte insnijdingen aan de ... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 roodbaarsfilets met vel (120 g) 100 g mozzarella 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel fijngesneden olijven 1 eetlepel fijngesneden gedroogde tomaten 1 eetlepel fijngesneden sjalot groene kruiden (bieslook, kervel, ...) 8 eetlepels olij... bekijk recept »
voor 4 personen: 2 ansjovisfilets uit blik 1 citroen 175 gram roomboter 2 kg kruimige aardappels 400 gram postelein 1 kg verse capucijners, ongepeld (zie foto, kies anders verse doperwten) 1 sjalot 8 roodbaarsfilets met vel a 50 gram peper en zoutSni... bekijk recept »
Voor 4 personen: ± 800 g roodbaarsfilet(diepvries) 300 g cornflakes natuur 4 eetl. vloeibare honing 1/2 citroen 3 eetl. olijfolie peper en zout Voor de citroensaus: 4 eetl. droge witte wijn 200 g boter 2 cm gember 2 sjalotten 5 eetl. citroensap 1 mes... bekijk recept »
600 g roodbaarsfilet1 ui1 teentje knoflook8 lente-uitjes1 rode paprika5 dl visfumet2,5 dl room40 g bloem35 g boterbieslook1 eetlepel kerrie1 mespuntje gemberpoederpeper en zoutDe roodbaarsfilets spoelen, droogdeppen, op graatjes controleren en in gro... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets van 200 g 1/2 l tomatenpassata 2 limoenen 16 zwarte olijven enkele blaadjes basilicum een teentje geplette knoflook een takje tijm 3 eetlepels olijfolie 15 g boter 75 g bloem peper en zout aluminiumfolie- De tomatenpassata kruiden e... bekijk recept »
Voor 4 personen:4 Roodbaarsfilets4 struikjes witlof1 appelongeveer 3 eetlepels bloem50 gram boter1 klein bosje waterkersenkele blaadjes veldsla1 dl vinaigrette (op basis van mosterd, olie, azijn, peper en zout)[color=blue:fdeb6d6c9a]**Voor de saus:[/... bekijk recept »