208 recepten met roodbaars
800 gr. roodbaarsfilets 4 sneetjes gerookte zalm 250 gr. oude kaas 500 gr witlof olijfolie zwarte peper zout De oven voorverwarmen op 180 graden . De witlof schoonmaken en fijn snijden. Een ovenschaal invetten met olijfolie en de witlof op de bodem ... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets 300 g aardappelen (roseval) Solo 3 preistengels 125 g shiitakes 1 busseltje rucola witte truffelolie of extra vierge olijfolie 8 blaadjes salie1. Ontgraat de roodbaardfilets en maak voorzichtig twee lichte insnijdingen aan de v... bekijk recept »
BENODIGDHEDEN : 1,2 kg visfilet (van de grootste verscheidenheidzoals schelvisroodbaarsheilbotvictoriabaarskabeljauw…)1,5 kg schelpdieren (vb 1 kg mosselen500 gr venusschelpen…)6 gamba`s (eventueel vervangen door 300 gr grote ongepelde garnalen)1 kl... bekijk recept »
150 g zeeduivel150 g kabeljauw150 g roodbaars500 gr rode poon100 g wijting12 scampi2 uien3 teentjes look3 tomaten1 takje tijm1 laurier1 venkel2 el peterselie3 L visfumet1 stukje sinaasappelschil1 doosje saffraan10 cl olijfoliepeperzout3 teentjes look... bekijk recept »
50 gr. roodbaarsfilet. 2 sjalotjes. 1 eetl. boter. 3 eetl. dijonmosterd. 1 blik vissoep room . 4 eetl. crème fraïche. 20 gr. verse bieslook. .Roodbaars in reepjes snijden. Sjalot pellen en snipperen. In pan boter verhitten en sjalot 1 min. fruiten. M... bekijk recept »
1 blik tonijn naturel 4 ansjovis 60 gr zwarte olijven zonder pit provencaalse kruiden 1 eetlepel kappertjes 4 eetlepels olijfolie versgemalen peper en zout 3 tenen knoflook verse peterselie (40 gr.) 1 citroen 4 vleestomaten 3 sneetjes witbrood 600 gr... bekijk recept »
2 liter water 5 tuinkruidenbouillonblokjes 1 uiin ringen 2 geperste knoflook teentjes vis: zalmgarnalenpangasiustonijntilapiaroodbaars of zeeduivel. Giet de bouillon in de fonduepan en verwarm het opnieuw. doe telkens een stukje vis in een fondeunet... bekijk recept »
150 g zeeduivelfilet 150 g kabeljauwfilet 150 g roodbaarsfilet 150 g rode-poonfilet 100 g wijtingfilet 12 scampi 2 uien 3 teentjes knoflook 3 tomaten 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 venkelknol 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 30 dl visfumet 1 stu... bekijk recept »
150 g zeeduivelfilet 150 g kabeljauwfilet 150 g roodbaarsfilet 150 g rode-poonfilet 100 g wijtingfilet 12 scampi 2 uien 3 teentjes knoflook 3 tomaten 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 venkelknol 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 30 dl visfumet 1 stu... bekijk recept »
600 g roodbaarsfilet olijfolie peper en zout bloem ei paneermeel 100 g geschaafde amandelen 1 bosje platte peterselie 200 g bladspinazie 1. Groenten en Griekse pasta 2. Blancheer de boontjes een minuutje tot ze beetgaar zijn. 3. Verfris ze in ... bekijk recept »