Recepten met roodbaars

208 recepten met roodbaars

Roodbaars

Roodbaars Typisch Europese vissoort. Lengte 40 cm. Hij wordt ook wel schorpioenvis genoemd vanwege zijn giftige stekels die pijnlijke verwondingen kunnen veroorzaken. Hij eet veel haring en is daardoor zelf ook lekker vet. Zeer smakelijke vis.

Waterkersrisotto Met Roodbaars

1 kleine ui 2 a 3 eetlepels olijfolie met knoflook en chilipeper(monini)2 eetlepels boter 150 gram risottorijst 1 dl droge witte wijn 1 visbouillontablet 1 zakje waterkers(75 gram) 25 gram versgeraspte parmezaanse kaas versgemalen peper 2 roodbaarsfi... bekijk recept »

Provencaals Stoofpotje Van Roodbaars

400 g roodbaarsfilet 2 tomaten 2 sjalotten 125 g champignons 1 courgette 0.5 paprika's (rood) 1 teentje knoflook 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 theelepel Provencaalse kruiden 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) peper zout De groenten wassen en schoon... bekijk recept »

Provencaals Stoofpotje Van Roodbaars

400 g roodbaarsfilet 2 tomaten 2 sjalotten 125 g champignons 1 courgette 0.5 paprika's (rood) 1 teentje knoflook 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 theelepel Provencaalse kruiden 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) peper zout Een magnetronschaal instrijk... bekijk recept »

Koude Pompoensoep Met Gebakken Roodbaars En Ganzenlever.

250 gr vruchtvlees van pompoen,in blokjes gesneden. 2 uien,gesnipperd. 2 teentjes knoflook. 1 liter gevogeltebouillon. 1 dl room. 20 gr boter. 2 sneetjes geroosterd brood,in croutons gesneden. 4 roodbaarsfilets. 80 gr ganzenlever. 1 eetlepel zwarte ... bekijk recept »

Risotto Met Gebakken Roodbaars.

2 zakjes Risotto alla milanese (saffraanrisotto a 165 gram) 6 tomatenin dikke plakken 4 teentjes knoflookfijngehakt 50 gram zwarte olijven zonder pitfijngehakt 4 eetlepels olijfolie 2 maal 200 gram roodbaarsfilet 1 eetlepel boter Grill voorverwarmen.... bekijk recept »

Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan

75 g Parmezaanse kaas 750 kipfilet 400 g risotto Arborio 300 g pompoen 350 g dikke wortels 2 eidooiers 125 g creme fraiche 1 L groentebouillon 100 ml droge witte wijn 12 blaadjes salie 8 blaadjes dragon 50 g gember 10 takjes bladpeterselie 400 g cath... bekijk recept »

Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan

75 g Parmezaanse kaas 750 kipfilet 400 g risotto Arborio 300 g pompoen 350 g dikke wortels 2 eidooiers 125 g creme fraiche 1 L groentebouillon 100 ml droge witte wijn 12 blaadjes salie 8 blaadjes dragon 50 g gember 10 takjes bladpeterselie 400 g cath... bekijk recept »

Waterkersrisotto Met Roodbaars

1 kleine ui - 3 eetlepels olijfolie met knoflook en chilipeperMonini - 2 eetlepels boter - 150 gram risotto-rijst - 1 dl. droge witte rijst - 1 visbouillontablet - 75 gram waterkers - 25 gram vers geraspte parmenzaanse kaas - versgemalen peper - 2 ro... bekijk recept »

Provencaals Stoofpotje Van Roodbaars

400 g roodbaarsfilet -2 tomaten -2 sjalotten -125 g champignons -1 courgette -0.5 paprika's (rood) -1 teentje knoflook -4 cl olijfolie (extra vierge) -1 theelepel Provencaalse kruiden -1 eetlepel peterselie (fijngehakt) -peper -zout De groenten wasse... bekijk recept »

Provencaals Stoofpotje Van Roodbaars

600 g roodbaarsfilet 2 tomaten 2 sjalotten 125 g champignons 1 courgette 0.5 paprika (rood) 1 teentje knoflook 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 theelepel Provencaalse kruiden 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) peper zout De groenten wassen en schoonma... bekijk recept »

Pagina 8 van 21