208 recepten met roodbaars
400 g roodbaarsfilet2 tomaten2 sjalotten125 g champignons1 courgette1/2 paprika (rood)1 teentje knoflook4 cl olijfolie (extra vierge)1 theelepel Provencaalse kruiden1 eetlepel peterselie (fijngehakt)peperzout Een magnetronschaal instrijken met olijfo... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets van 200 g 4 tomaten 4 sjalotten 250 g champignons 2 courgettes 1 rode paprika 2 teentjes knoflook 10 cl olijfolie roux (facultatief) 1 theelepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels gehakte peterselie peper en zout 2. Een magnetronschaa... bekijk recept »
1 ui1 venkelknol2 theel boter1 laurierbladpaar saffraandraadjes1l groentebouillon300gr roodbaarsfilet100gr elleboogpasta6el zure roompaprikapoederzwarte peper en zout. Verhit de boter en stoof de uisnippers, doe er de venkel bij en stoof de groente g... bekijk recept »
Ong. 400 gr. roodbaars100 gr. garnalen? ltr visbouillon1 teentje knoflook1 sjalotje1 portie verse soepgroentebloempeper & zoutcreme fraichebeetje tomatenpuree2 eetlepels rode pesto,een beetje bakboter en een beetje creativiteit. Bak het sjalotje en d... bekijk recept »
1 bosje koriander 2 teentjes knoflook 1 rode peper 2 thl paprika 1 theel komijn 1 citroen 6 eetl olijfolie 4 roodbaarsfilets 2 eetl bloem Hak de koriander fijn doe in een schaal en pel de knoflook erboven,hak de peper fijn en doe ook in de kom,, also... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets met vel (120 g) 100 g mozzarella 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel fijngesneden olijven 1 eetlepel fijngesneden gedroogde tomaten 1 eetlepel fijngesneden sjalot groene kruiden (bieslookkervel...) 8 eetlepels olijfolie 4 eetlepels ba... bekijk recept »
2 aubergines1 citroen geperst2 teentjes knoflook geperst6 eetlepels olijfolie extra vierge2 rijpe tomaten50 g groene olijven zonder pit600 g roodbaarsfilet (of tilapiafilet)1 theelepel gedroogde tijm2 takjes peterselie fijngehakt. Oven voorverwarmen ... bekijk recept »
300 gram roodbaars1 kleine ui1 citroen1 teentje knoflook1 theelepel djintan1 theelepel paprikapoederhalve theelepel cayennepeperhalve theelepel koenjitbeetje zoutwat olie1 eetlepel verse koriander1 venkelknol15 gram boter Maak de venkel schoon en sni... bekijk recept »
500 gram Roodbaarsfilet (of Kabeljauw), 2 deciliter olijfolie, 50 gram pijnboompitten, 2 eetlepels citroensap, 50 gram verse basilicum, 4 eetlepels olijfolie, 1 deciliter visfond (uit een potje), 8 stevige tomaten, 50 gram pijnboompitten. Verwarm de ... bekijk recept »
1 kg roodbaarsfilet sap van 1 limoen zoutversgemalen zwarte peper 30 g boter 1 kleine ui 3 teentjes knoflook 3 1/2 dl versgeperst sinaasappelsap snufje kaneel 30 g verse koriander 1 onbespoten sinaasappel Verwarm de oven voor op 180?/ Spoel d... bekijk recept »