1000 recepten met zalm
1 grapefruit 1 groene peper 2 el poedersuiker 1 tl rode pepersaus 0.5 bosje koriander 200 ml olijfolie 1 limoen rock & seasalt mix of himalayazout DressingSnijd de partjes uit de grapefruit en vang het vocht... bekijk recept »
150 gr sla (veldsla eventueel in combi met andere sla) 100 gr gerookte zalm 400 gr cherrytomaatjes 200 gr geitenkaas 1 komkommer 50 gr geroosterde pijnboompittenPers het sap uit van de citroen en meng met de azijn, olijfolie en een snu... bekijk recept »
2 eierenScheut melk Peper en zout 4 stukjes gerookte zalm Bieslook of dille Klontje boter 4 sneetjes broodKlop het ei los met een scheut melk, peper en zout. Verhit het klontje boter in de pan en giet het ei er in. Als het ei begint te stollen schep ... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 2 rode paprika's olijfolie om in te bakken 500 ml water 1 groentebouillonblokje 4 tl sambal 400 g limabonen 700 g voorgekookte krieltjes 4 zalmfilets à 120 g Pittige boterbonenPel en snipper de ui grof. Pel en s... bekijk recept »
2 grote preien 50 g boter 1 ui 40 g bloem 500 ml melk 200 g doperwten 1 bosje dille 75 g geraspte Parmezaanse kaas olijfolie om in te bakken 200 g gerookte wilde zalm 700 g aardappelschijfjes Prei-o... bekijk recept »
1 eetlepel arachideolie 3 takjes dragon fleur de sel 2 plakjes gerookte zalm 16 grote groenekoolbladeren 0,5 in zout gekonfijte citroen 0,25 koffielepel komijnpoeder peper van de molen 1 witte ui 30 cl witte wijn 600 g zalmfilet zonder vel1. Maak de ... bekijk recept »
4 vellen filodeeg 300 g zalmfilet met huid 2 el pesto rosso peper en zout 3 el olijfolie 2 tl sesamzaad 1 rode ui 75 g veldsla 2 el olijfolie extra viergeVerwarm de oven voor tot 200˚C. Snijd de zalmfilet in 4 stukken. Bestrijk de zalm met de pesto ... bekijk recept »
3 venkelknollen 6 el olijfolie extra vierge 800 g panklare kruimige aardappelen 1 citroen 1 grapefruit 3 el munt fijngesneden 500 g zalmfilet met huidVerwijder de toppen en het groen van de venkel. Snijd de venkel in partjes van ½ cm dik. Verhit 2 el... bekijk recept »
150 g mosselen 4 el mayonaise 5 el bieslook gehakt 800 g sperziebonen schoongemaakt 2 el olijfolie 4 sjalotten in dunne plakjes 400 g zalmfilet op kamertemperatuurHak de mosselen in grove stukken, schep ze met de mayonaise en bieslook door elkaar. B... bekijk recept »
500 g zalm met vel (sashimi-kwaliteit), geschubd 1 el furikaka-specerijen 1 el wasabi Je kunt voor dit gerecht of een koude zalm serveren (zalm furikake) of een warme zalm.Zalm furikakeVerwarm de teppanyaki-plaat voor op 180 ºC. Snijd ... bekijk recept »