1000 recepten met zalm
500 g vastkokende aardappelsgeschild 2 eetl. bloem 1 eilosgeklopt 100 ml kookroom zout en versgemalen peper 4 eetl. olijfolie 200 g gerookte zalm Verhit de olie in een koekenpan. Schep hierin bergjes van het aardappelbeslag, druk ze plat en bak ze in... bekijk recept »
Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem minder asperges en wat meer zalm dan is aangegeven en wijzig de titel van het gerecht in: &primeZalm met asper... bekijk recept »
-4 plakjes bladerdeeg uit de diepvries,-2 moten verse zalm,-4 plakjes gerookte zalm,-1 takje dille,-smaakstoffen,-1 ei,-2 eetlepels paneermeel. Voor de saus -1 blikje kreeftensoep[Unox of Cambell's],-2 dl.room.Eventueel wat zalmeitjes -bestrooi de st... bekijk recept »
Voor 4 pers. 500 gr witlof100 gr aardappelen80 gr gerookte zalm1 kippenbouillon tablet75 cl water25 cl room50 gr boter1 theel maiszetmeel4 dilletakjessap van 1 citroenpeper en zout Smelt 40 gr van de boter in een soeppan en fruit hierin het witlof 10... bekijk recept »
[img_plain 4 tongrolletjes.2 stukken zalmfilet.12 tot 15 spinaziebladeren.1 blik kreeftensoep.Visfumet.4 scampi.Room.Peper en zout.Bloem.Boter.Verse dille.Nootmuskaat.1 soepprei.8 aardappelen. Snij de zalmfilets in twee gelijke, flinke stukken.Bepoed... bekijk recept »
Vleessoorten voor barbecue : 700 gr- fijngesneden witloof : 400 gr- verse sinaasappelschijfjes : 400 gr- citroensap : 0.67 l- uitgelekte kappertjes : 1 soeplepel- zout - peper en paprika - arachide olie : 10 soeplepels- mosterd : 1 koffielepel- alco... bekijk recept »
Bladerdeeg 2 moten zalm (mag diepgevroren zijn) bakje garnalen asperges (ongeveer 6 grote per persoon) 1 klein blik kreeftesoep 1 potje room 1 ei peper/zout olijfolie Bedek de ovenplaat met wat olijfolie. Leg daarna de op maat gesneden stukken blad... bekijk recept »
700 g soepvlees met been -1 wortel -1 preiwit -1 takje selder -peper -zout -2 eetlepels mayonaise -0.5 cl balsamicoazijn -1 eetlepel peterselie (fijngehakt) -300 g broccoli -0.2 dl room -0.5 theelepels citroensap -1 krop sla -200 g zalmfilet -2 preiw... bekijk recept »
- 4 zalm filets van circa 125 gram - 200 mill witte wijnsmaakvol voor het bereiden van vis - handvol champignons - handvol versgesneden soepgroente - vers gehakte peterselie - 4 teentjes dille Oven op ca. 185 graden. Leg de pakketjes op een plaat en ... bekijk recept »
-1,5 L kruidenbouillon -450 g diepgevroren of verse erwtjes -8 muntblaadjes -2 aardappelen -1 el room -peper en zout -100 g zalmsnippers -2 el fijngehakte peterselie -Laat de soep 20 minuten zachtjes koken. -Roer regelmatig zodat de soep zich niet k... bekijk recept »