1000 recepten met zalm
1 zak tagliatelle (agli spinacipasta ? 3 courgettes ? 2 teentjes knoflook ? 3 eetlepels olijfolie ? 1 bekertje slankroom (200 ml) ? 50 ml droge witte wijn ? 1 eetlepel maizena ? 300 g gerookte zalmfilet (plakjes) Tagliatelle koken volgens gebr... bekijk recept »
3 courgettes5 teentjes knoflookolijfolie50 ml witte wijneetlepel maizena200 ml slankroom300 g gerookte zalm150 g noorse garnaaltjes300 gr tagliatellipeper en zout (versgemalen) Maak in de wok de olijfolie heet en roerbak de geraspte courgettes samen ... bekijk recept »
150 gram penne (droog), 2 el olie, 1 courgette in blokjes, zoutpeper, 250 gram zalmfiletin reepjes, 2 el grof gesneden dille, 4 el slagroom, 50 gram geraspte parmezaanse kaas Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze ... bekijk recept »
4 grote tomaten 1 gesnipperde rode ui 1 minizakje mozarellaballetjes Verse bieslook Verse peterselie Stuk parmezaan 1 eetlepel pijnboompitjes 1 eetlepel basalmicoazijn 1 eetlepel basalmicoolie Peper Zout Was de tomaten en snij ze in stukjes. Maak in ... bekijk recept »
Ca. 2 ons gerookte zalmflinterdun gesneden Veldsla Pijnboompitten Olijfolie Sjalotje(s) Citroen Verspreid de dungesneden zalm-carpaccio over het hele bord. Besprenkel rijkelijk met olijfolie of olie op basis van basilicum. Hak de sjalotjes en verspre... bekijk recept »
200 gr. zalmsnippers2 uien2 dl. witte wijn1 dl. slagroom of koksroompastatijmtabasco In pan uien glazig bakken, als de pasta in de pan zit, witte wijn bij de uien en even laten inkoken, slagroom erbij (zowel van de wijn als van de slagroom zijn ca. h... bekijk recept »
3 eetl (roerbak)olie. 1 teen knoflook. 2 theel gehakte gember (potje). 300 gr verse zalmfilet. 400 gr wokgroente (AH heeft Japanse wokgroente!). ca 600 gr zachte woknoedels (vb 2 pakjes van Amoy a 300 gr). Olie in de wok en fruit de knoflook en gemve... bekijk recept »
8 grote chinese koolbladeren 250 g zalmzonder vel of graten 2 plakjes (ingelegde) gembergehakt 1 tl zout 1 eiwit 1 tl sesamolie 200 g krabvleesuit blik Zet de koolbladeren even in kokend water om ze zacht te krijgen. Leg ze op keukenpapier om uit te ... bekijk recept »
1 groot blik zalm 250 gram champignons 1/4 liter kaassaus citroensap peterselie 20 gram boter. Beboter een vuurvate schotel. Verwijder graten en vel van de zalm en schik hem in de schotel. Leg de champignons er rond. Overgiet met de kaassaus. Be... bekijk recept »
400 g pasta (penne of spiraaltjes)1 (rode) ui2 teentjes knoflook1 courgette2 citroenen3 eetlepels olijfolieversgemalen peperzout4 moten zalm (ca. 150 g per stuk)2 eetlepels roerbakolie of zonnebloemolie2 eetlepels gehakte Italiaanse kruiden (tijmoreg... bekijk recept »