1000 recepten met zalm
500 gram zalm filetvan vel en graten ontdaan en in blokken gesneden2 kleine preien of 1 grotein ringen gesneden200 gram verse roomkaas (light)1 ei2 teentjes knoflookgeperstzout en peper2 grote vellen diepvries bladerdeeg (of 8 kleine)ontdooid1 eilosg... bekijk recept »
4 zalmfilets (150 g per stuk) 1 el tequila 1 el limoensap (van verse limoen) 2 el zure room 2 el fijngehakte verse peterselie 1 el fijngehakt bieslook halve tl geraspte limoenschil snufje zout en witte peper 2 el dieetmargarine gesmolten Voo... bekijk recept »
600 gram Zalmfilet 6 eetlepels Pestogroene 8 stuks Preiendunnein ringen Benodigde materialen: stoomgerei. Let op: gebruik voor de pesto bij voorkeur pesto zonder suiker of zelfgemaakte. Snijd de zalm in twee stukken en smeer ze aan een kant in me... bekijk recept »
600 g zalmfiletsin 4 stukken - sap van 1/2 citroen - zoutversgemalen peper - 1/4 tl gemberpoeder - 1 venkelknolin dunne plakken - 20 g boter in dunne vlokjes - 2 dl visbouillon - 2 dl droge witten wijn - 3 el creme fraiche - 1/2 - 1 tl dijon mosterd ... bekijk recept »
200 gr zalmfilet 400 gr broccoli 2 eieren 125 cc creme fraiche 100 gr geraspte kaas 10 gr boter peper en zout Vet een platte ovenschaal in met wat boter, verdeel de broccoli en en de stukjes zalm over de bodem van de schaal. Giet de liason ove... bekijk recept »
600 gram preizoutpeper1 teentje knoflook400 gr gekookte aardappelen in schijfjes180 gr gerookte plakjes zalmnootmuskaat4 theel. paneermeel,2 eetl. parmezaanse kaas2 theel. dieetmargarine. Wrijf een ovenschaal in met een teentje knoflook. Leg de helft... bekijk recept »
2 zalmfilets van ongeveer 1 kg4 el grof zeezout Verwijder voorzichtig de kleine graatjes uit de filets (gaat makkelijk met een pincet). Bestrooi de filets zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant met het zout (dit moet grof zout zijn, zodat het ... bekijk recept »
750 g verse zalmfilet in 4 gelijke stukkenzoutpeper1 el bloem2 el geraspte mierikswortel1 eidooier75 g broodkruim1 el fijngesneden peterselie1 el fijngesneden kervel1 el boter1 el oliesprietjes bieslook. voor de saus: 21/2 dl creme fraiche2 tl grove ... bekijk recept »
4 el olijfolie extra vierge 1 el balsamicoazijn 1 el kappertjes 1 el verse peterseliefijngehakt 2 el verse bieslookfijngeknipt peperzout 4 stukken zalmfilet * Klop een dressing van 3½ el van de olie, de azijn, de kappertjes, de peterselie, de... bekijk recept »
Zalmfilet in snijden en vullen met kaas naar keuzeik neem vaak boursinblauwe kaas of brie. Omwikkelen met ontbijtspekparmaham of serranoham. Kijk na 12 minuten om te kijken of het niet te droog word. Nog rauw van binnen nog 1-2 minuten langer. bekijk recept »