143 recepten met zeebaars
1 bosje dragon enkele sprietjes bieslook, schoongemaakt 1 bosje koriander 1 bosje lente-uitjes, schoongemaakt 1 theelepel olijfolie peper en zout 1 bosje postelein, schoongemaakt 1 rammenas 2 tomaten 1 venkel 4 zeebaarsfilets1. Snijd de zeebaarsfilet... bekijk recept »
300 g zeebaarsfilet 2 lente-uitjes 0,5 citroen (het sap) 1 handvol geroosterde hazelnoten 1 eetlepel hazelnootolie 1 eetlepel balsamicoazijn 50 g rucola zwarte peper en fleur de sel1. Hak de hazelnoten grof. 2. Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokje... bekijk recept »
1 schoongemaakte zeebaars 2 onbespoten citroenen 2 bosjes jonge uien 6 krielaardappelen 4 tomaten (bij voorkeur Roma-tomaten) 2 laurierbladen 3 takjes citroentijm 10 cl witte wijn olijfolie peper van de molen fleur de sel1. Was de tomaten, verwijder ... bekijk recept »
2 rode pepers 250 ml appelsap 4 zeebaarsfilets versgemalen citroenpeper 2 eetlepels olijfolie 1 zakje verse bieslook ((25 g), in grove stukken)1. Halveer de pepers in de lengte en verwijder de zaadjes. Snijd de pepers in flinterdunne, ... bekijk recept »
1 l water 6 grote zoete aardappels 150 g rucola Zoete aardappelstamppotBreng een pan met het water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de zoete aardappels in kleine blokjes van circa 2 centimeter. Kook de aardappelblokjes i... bekijk recept »
2 courgettes 5 el olijfolie 4 limoenen 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 50 g boter 1 zakje bosui ((3 stuks), in schuine ringen) 1 schaal zeebaars ((350 g)*)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in de le... bekijk recept »
125 g ontpitte groene olijven enkele takjes verse tijm 2 kg tomaten 4 zeebaarzen 1 citroen 2 teentjes look 2 dl olijfolie peper en grof zeezout1. Verwarm de oven voor op 150 °C. 2. Leg de zeebaarzen in een ovenschaal, maak inkervingen in de vis en kr... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets 2 lente-uitjes 1 limoen 50 g frambozen enkele takjes basilicum 4 eetlepels olijfolie peper en zout1. Verwijder het vel van de zeebaarsfilets en snijd het visvlees in kleine blokjes. Kruid met peper en zout en pers de limoen boven de ... bekijk recept »
4 vellen bladerdeeg uit de vriezer 2 zoete aardappels 4 el suiker 1 el roomboter 1 ei Tarte Tatin Verwarm de oven op 190 °C. Haal de bladerdeeg uit de vriezer en laat de plakjes ontdooien. Schil en snijd de aardappels in p... bekijk recept »
1 bosje basilicumblaadje 4 eetlepels druivenpitolie krulsla 0,25 mierikswortel peper en zout 2 bosjes radijzen 0.25 ramenas 1 handvol spinazieblaadjes 1 potje zalmforeleitjes 200 g zeebaarzen1. Blancheer de basilicum en spinazie even in gezouten koke... bekijk recept »