53 recepten met Kalfsschnitzel
200 g kalfsschnitzel 100 ml kookroom 1 eetlepel mosterd 1 theelepel gedroogde dragon boter versgemalen zwarte peper1. Kalfsschnitzel in flinterdunne reepjes snijden en in kom doen. In kannetje kookroom mengen met mosterd en dragon. 2. In pa... bekijk recept »
400 g spaghetti 1 teentje knoflook 1 rode peper 2 takjes peterselie Kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Insalata di mango Maak de mango schoon en snijd de mango in reepjes. Snijd de venkel in fijne... bekijk recept »
300 g tagliatelle 500 g groene asperges 200 ml crème fraîche 100 ml droge witte wijn 2 el olijfolie 300 g kalfsschnitzels in 8 stukjes zout en peper 1 blikje artisjokharten (185 g) uitgelekt en gehalveerd 2 el dille fijngehakt 2 el amandelschaafselK... bekijk recept »
75 g meergranenrijst 1 kalfsschnitzel (ca. 100 g) 1 bakje paddestoelenmelange (200 g, AH) 20 g boter of margarine ½ zakje stroganoffsaus (280 ml)1. Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schnitze... bekijk recept »
1 kleine ui 25 g boter 20 g bloem 25 ml melk 0.5 bosje peterselie 50 g Parmezaanse kaas KaassausPel en snipper de ui. Smelt de boter in een pan en fruit de ui zonder te kleuren. Maak een roux door de bloem in drie delen... bekijk recept »
1 ui 1 schaaltje oesterzwammen (150 g) 1 winterpeen 500 g broccoli 6 eetlepels vloeibare margarine 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 schaaltje kalfsschnitzel (ca. 380 g) 1 dl rode port1. Ui pellen en snipperen. Oester... bekijk recept »
4 ongepaneerde kalfsschnitzels ½ milde paprikapoeder 75 g koude boter 1 teentje knoflook 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngehakt) 5 eetlepels zwarte olijven zonder pit (grofgehakt) 75 ml sherry1. Vlees met paprikapoede... bekijk recept »
300 g witte rijst 2 courgettes (ca. 600 g) 4 ongepaneerde kalfsschnitzels (ca. 400 g) zout en peper 8 plakken Parmaham (ca. 70 g) 8 salieblaadjes (uit zakje Italiaanse kruidenmix ` 20 g) 75 ml culinesse (knijpfles... bekijk recept »
2 aubergines 1 takje rozemarijn 6 eetlepels olijfolie 1 theelepel tomatenpuree (blikje a 70 g) 1 teentje knoflook (fijngesnipperd) 1 kalfsschnitzel (in kleine blokjes) 4 eetlepels gekookte wijnzuurkool (zak a 500 g) ... bekijk recept »
2 kalfsschnitzels 6 plakken Parmaham 12 blaadjes verse salie (uit zakje Italiaanse kruidenmix a 20 g)1. Kalfsschnitzels in 12 repen van ca. 2 x 8 cm snijden. Vlees met zout en peper bestrooien. Parmaham halveren. Op elk hamplakje reep kalfss... bekijk recept »