1000 recepten met biefstuk
1 flinke biefstuk (125 g)1 kleine ui100 g shii-takepaddestoelen2 eetl. sesamolie of slaolie3 eetl. ketjap manis1 eetl. citroensappeper Verhit 1 eetlepel olie in een wok of diepe braadpan en roerbak hierin de biefstuk 3 minuten op een hoog vuur. Neem ... bekijk recept »
1 dl witte droge wijn 40 g boter 4 biefstukjes 4 laurierblaadjes 4 plakken rauwe hamals ze te klein zijn 8 2 tenen knoflook versgemalen zwarte peper Verhit de boter in een koekepan. Bak de biefstukjes in 2 minuten tot 3 minuten aan een kant bruin. K... bekijk recept »
4 biefstukken 4 plakjes bacon 50 gram kruidenboter 1 bakje champignons 12 zoetzure maiskolfjes. Wikkel om de biefstukken een plakje bacon. Steek dat vast met een cocktailprikker. Verhit de boter in een koekepan. Bak hierin de biefstukken aan el... bekijk recept »
100g ui2 el olie500g chamignons50g mosterd2 el tomatenpuree2 dl witte wijn500g biefstuk1 el oliepeterselie200g volle rijst Laat de olie heet worden en stoof de ui erin. Voeg de champignons bij en laat enkele minuten stoven. Voeg mosterd en tomatenpur... bekijk recept »
4 mooie biefstukken marineren met 50ml japanse sojasaus 50ml sake 1 knoflook teen(uit de pers) ca 2,5 cm geraspte gemberwortel ? eetl sechuan peper gekneusd 1 eetl sesam olie ? eetl zoete rode chilisaus en verder een forse scheut sake olijfolie ses... bekijk recept »
2 sjalot, 2 teentje knoflook, 200 g panklare krielaardappeltjes, zout,peper, 200 gr bloemkoolroosjes 1 el boter 160 gr biefstuk, 40 gr gepelde pistachenootjes, 1 el fijngesneden peterselie Snipper de sjalot en knoflook. Kook de aardappeltjes in water... bekijk recept »
4 biefstukken van 100 gram 60 gram boter peper zout rodewijnsaus. Maak de rodewijnsaus. Wrijf het vlees in met peper en zout en bak het snel aan twee kanten bruin in de boter. Leg de biefstukken op een voorverwarmde schaal. Schenk de rodewijnsau... bekijk recept »
2 rode2 gele en 2 groene paprika's 2 uien 1 of 2 teentjes knoflook 3 eetl. (olijf)olie 1 glas droge witte wijn of 0.125 l bouillon, 2 eetl. citroensapwijnazijn of aceto balsamico azijn, zout en versgemalen peper, 4 biefstukken van circa 125 g per stu... bekijk recept »
2 biefstukjes 2 dl witte wijn50 g boter7 el wijnazijn 4 el verse dragon3 sjalotjes2 el verse peterselie2 eierdooiers?o tl citroensap zout en peper naar smaak Doe boter in de pan. Als het nog een beetje bruist, de drooggedepte biefstuk rondom bruin br... bekijk recept »
Flesje Kriek. Bieslooksjalotje1/2 tablet tuinkruidenbouillon1 el. bruine suikereen bakje 250gram bospaddestoelenmixkoksroompeper en zout4 hertebiefstukken. Saus opwarmen of u heeft het warm gehouden en bakt de biefstukken aan beide kanten zo′n ... bekijk recept »