1000 recepten met biefstuk
2 biefstukken 2 soeplepels vlierbloesemazijn 25 gm boter 200 deciliter room 2 sjalotten 100 gm champignons 2 tomaten 1 peterselie 1 peper, zout Kruid de biefstukken en bak ze bruin. Leg ze op een schotel en houd ze warm. Laat de gesnipperde sjalotten... bekijk recept »
4 biefstukken van 125 gram elk 2 eetlepels gehakte basilicum (vers of diepvrie; s) 1 dl olijfolie 2 sjalotjes 250 gram oesterzwammen 450 gram voorgekookte krieltjes wat versgemalen peper en wat zout 50 gram boter Voorbereiding: Laat de biefstukken o... bekijk recept »
1 ui 4 biefstukjes a 100 g 1 peper 30 gm boter 1 zout 200 deciliter boerenjongens 1/2 runderbouillontablet 1/2 eetlepel(s) fijngehakte rozemarijn 1 aardappelmeel Pel en snippper de ui. Wrijf de biefstukjes in met peper. Verhit de boter en bak de bief... bekijk recept »
4 biefstukjes van ca. 100 gr 1,5 dl magere bouillon 2 eetl sojasaus msp knoflookpoeder 1 theel gemberpoeder msp tijm 1 avocado 1/2 citroen Marineer de biefstuk enkele uren van tevoren. Gemarineerde biefstuk kunt u ook uitstekend onder de grill klaa... bekijk recept »
500 gr biefstuk, licht aangevroren 4 eetlepel(s) donkere sojasaus 1 eetlepel(s) maizena 1 eetlepel(s) droge sherry 1 dessertlepel suiker of honing 250 gm broccoli, in roosjes verdeeld 1 small wortel, geschrapt en in fijne reep; jes gesneden 6 eetlepe... bekijk recept »
200 gm bramen 50 gm danablu (blauwschimmelkaas) 25 gm boter 2 biefstukjes a 100 g 1 eetlepel cognac 50 ml vleesfond 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes 1 vers gemalen peper ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 28.0; 3.02 Was de bramen voorzich... bekijk recept »
100 gm shii-take 200 gm oesterzwammen 1 ui 50 gm geschaafde amandelen 100 gm boter 1 flesje maggi rundvlees jus 1 pkg maggi room saus 4 biefstukken van ca. 120 gram 1 zout 1 peper Bereiding: Borstel de paddestoelen schoon. Verwijder de harde steeltje... bekijk recept »
400 gm sjalotten, in halve ringen 100 gm boter 2 theelepel(s) groene peperkorrels, grof 1 zout 10 zwarte olijven, ontpit, grof gesne; den 5 eetlepel(s) balsamico-azijn 4 dikke biefstukken of entrecotes a; ca. 150 g 2 geroosterde sneetjes witbrood of ... bekijk recept »
500 gram biefstuk 4 spaanse pepers 2 theelepels gemberpoeder 3 tenen knoflook uit de knijper 2 uien 2 theelepels bruine suiker olie 50 gram geschaafde amandelen sap van 1 citroen Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Was de pepers, verwijder... bekijk recept »
2 potjes rucola (kruidensla) 2 bosuitjes 2 el balsamico-azijn 4 el olijfolie zeezout (versgemalen) peper 400 gram biefstuk 10 sjalotjes 1 bol knoflookWas en verwijder de harde steeltjes van de rucola. Maak de bosuitjes schoon. Pureer de bosui met de ... bekijk recept »