Recepten met biefstuk

1000 recepten met biefstuk

Biefstuk

Biefstuk Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.

Krokante reepjes biefstuk en knapperige groenten

2 el wijnazijn 2 el sojasaus 1 el sesamolie 1 tl suiker 50 gr gedroogde Chinese paddestoelen 3 el olie 400 gr biefstuk, in reepjes 1 teentje knoflook, geperst 1 grote ui, in ringen 1 rode en groene paprika, in reepjes 150 gr bleekselderij, in stukjes... bekijk recept »

Boterham met biefstuk en basilicum

4 sneden speltbrood300 g gehakte biefstuk4 theelepels extra vierge olijfolie6 El basilicum, gehakt een zakje rucola20 g parmezaan, geraspt peper, zout1. Besmeer elke snede brood met de gehakte biefstuk. 2. Breng op smaak met de olijfolie, wat peper,... bekijk recept »

Biefstuk met paprika-tijmsaus

3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd2 rode paprika€™s, zonder zaadjes, in stukjes 200 ml kookroom of demi crème fraîche (Melkan) 1 theelepel gehakte verse tijm of 1/2 theelepel gedroogd zout en versgemalen peper 25 gram boter 4 biefstukken van ca... bekijk recept »

Biefstuk met paddenstoelen en ansjovisboter

4 biefstukken van ca. 125 gram per stukzout en versgemalen peper3 eetlepels vloeibaar bakproduct200 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd, in plakjes100 gram zachte boter1 teentje knoflook, geperst3 ansjovisfilets, fijngesneden1 eetlepel gehakte... bekijk recept »

Biefstuk met geroosterde tomaat en tomatendip

2 biefstukken (ca. 125 gram per stuk)1 tak (8-10) kleine trostomaten (cocktailtomaten)2 eetlepels olijfolie(zee)zout versgemalen peper 50 gram boter of vloeibare margarineVoor de tomatendip: 200 gram rijpe tomaten, in stukken1 teentje knoflook, gepel... bekijk recept »

Snel gebakken biefstuk met lente-ui

300 gram biefstuk, in zeer dunne plakjes1 eetlepel maizena6 eetlepels zonnebloemolie of arachideolie1/4 theelepel zwarte peper300 gram witte rijst (pandan- of basmati-)1 teentje knoflook, in plakjes2 eetlepels (Japanse) sojasaus3 eetlepels ketjap man... bekijk recept »

Pasta met biefstuk

2 stukken biefstuk 200 gram pasta naar keuze 2 handen rucola sla 250 gram champignons 1 handje pijnboompitten 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 2 eetlepel groene pesto 200 gram kleine tomaatjes 1 handje geraspte kaas 1. Zet je water op vo... bekijk recept »

Biefstuk & portobello

300 gr farfalle (pasta) 50 gr boter 2 tenen knoflook, fijngesneden 300 gr biefstukpuntjes 3 takjes rozemarijn (naaldjes gerist) 250 gr kastanje champignons 2 portobello paddenstoelen 250 ml slagroom 15 gr basilicum (blaadjes gescheurd) 1. BEREIDEN... bekijk recept »

Grote tortellini met pesto ‘ragout’ van biefstuk

250 grote tortellini met spinazie 150 g gemengde paddenstoelen 200 g biefstukreepjes zout, peper 3 el Bertolli Vloeibaar 100 g fijngesneden prei 2 el kappertjes 3 el Bertolli Pesto Verde 200 ml kookroom 80 g rucola1. Kook de tortellini volgens de aan... bekijk recept »

Roergebakken peultjes met biefstuk

500 gr kogelbiefstuk 200 gr peultjes1. 500 g kogelbiefstuk2. • 4 el sojasaus3. • 1 el droge sherry4. • 2 tenen knoflook, fijngehakt5. • 2 cm verse gember, geschild en fijngehakt6. • 1 el maïzena7. • 2 el sesamzaad8. • ca. 2 el zonnebloemolie9. • 200 ... bekijk recept »

Pagina 51 van 100