1000 recepten met biefstuk
zeezout peper 1 eetlepel honing 250 ml water 500 g biefstuk 5 eetlepels Solo 4 uien 0.5 blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees1. Bereid een bouillon van 250 ml water en een half blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees.2. Maak de uien schoon en snij ze in... bekijk recept »
4 dikke biefstukken 1 potje room 2 soeplepels groene peperbolletjes 5 soeplepels runderfond 1 scheut whisky 2 soeplepels solo peper&zout1. Doe de boter in een warme pan, als de boter niet meer schuimt, de biefstukken kruiden met peper uit de molen ... bekijk recept »
5 sjalotjes 1 teentje knoflook 50 gr gorgonzola of andere blauwe schimmelkaas 30 gr boter 2 stukken biefstukken 0 zout en vers gemalen peper 1 dl witte wijn 1/8 l creme fraiche1. snijd de gepelde sjalotjes,in de lengte ,in 6partjes .snipper het gep... bekijk recept »
2 eetl olijfolie 800 gr passata 1 pikante rode peper 2 teentjes look 1 lepel oregano peper, zout 4 biefstukken1. Verwarm de olie in een pan op een middelhoog vuur. Leg de biefstukken in de pan en bak ze aan beide kanten bruin. Bestrooi met zout e... bekijk recept »
4 biefstukken 3 el solo bakken en braden 2 el gehakte peterselie 1/2 kl verse gehakte bieslook 1/2 kl verse gehakte dragon 1/2 citroen (sap) 4 tomaten 1 bosje waterkers 3 el arachideolie 250 gr rijst 2 tassen kippenbouillon peper&zout (pezo)1.... bekijk recept »
1 el solo 4 biefstukken peper&zout (pezo) voor de béarnaisesaus 40 ml dragonazijn 40 ml droge witte wijn 1 sjalot, gesnipperd 20 gr dragon, gehakt 3 eierdooiers 120 gr hoeveboter (klontjes) zeezout en zwarte peper 1. Voorbereiding: kook voor de béa... bekijk recept »
4 harde peren 5 dl witte wijn 5 dl water 500 gr suiker 1 el zwarte peperbolletjes (gestampt) 4 biefstukken (van 125gr elk) 2 stengels preiwit zonnebloemolie 1 el verse tijmblaadjes 2,5 dl groentebouillon (blokje) 4 takjes verse tijm (garneren) g... bekijk recept »
4 biefstukken, elk ongeveer 150 gr 1,5 dl zure room 1 el mosterd 3 el fijngehakte kappertjes 1 el fijngehakte peterselie 2 el solo, bakken en braden peper&zout (pezo)1. Kruid de biefstukken met pezo. Verhit de solo in een pan en bak hierin de bief... bekijk recept »
800 gr schorseneren 4 steaks 25 gr solo, bakken en braden 25 gr bloem aardappelen scheutje melk klontje hoeveboter 1 ei peper&zout (pezo) nootmuskaat 1. We wassen en schillen de schorseneren en koken ze gedurende 10 minuten in lichtgezouten water.... bekijk recept »
4 biefstukken 2 rode uien 1 takje tijm 2 el bloem olijfolie boter 1,5 dl runderbouillon 2 dl Keizer Karel peper zout1. Maak de uien schoon en snij ze in ringen. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de uiringen zonder ze te bruinen. Roer de blo... bekijk recept »