1000 recepten met biefstuk
4 stukken biefstuk en 1 zakje spinazie 1 teentje look, 1 ui en 1 eetl boter 2 dl rode wijn 0 0 kippenbouillonblokjes voor 3 dl 2 eetl kruidenroomkaas 4 plakjes verse geitenkaas 1. Laat de boter heet worden en bak de biefstukken in circa 4 minuten ... bekijk recept »
2 el sesamzaadjes 450 gram biefstuk 2 el plantaardige olie 1 groene paprika, zonder zaadjes en fijngesneden 4 teentjes knoflook, uitgeperst 2 el droge sherry 4 el donkere sojasaus 6 lente-uitjes, gesneden gekookte noedels 1. 1: Maak een grote wok... bekijk recept »
4 biefstukken, elk /- 200 gr 1/2 glas droge witte wijn 1 dl kalfsfond 2 dl room 1 el kappertjes op azijn 2 kleine zure augurken in stukjes gesneden 1 el vers gehakte dragon 1 el gesnipperde bladpeterselie solo, bakken en braden peper&zout (pezo)1.... bekijk recept »
4 dikke biefstukken 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 kl vers gehakte rozemarijn 250 gr walnoten 1 el porto 300 ml runderbouillon 100 ml rode wijn bladpeterselie, gehakt solo, bakken en braden solo vloeibaar peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven vo... bekijk recept »
1 grote ui 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 1 gele paprika 1 dikke wortel olijfolie solo, bakken en braden 800 gr tomatenblokjes (blik) 1 bouillonblokje, groenten of kip 1 tl suiker 1 takje tijm 1 laurierblad 4 dikke malse biefstukken, el... bekijk recept »
4 biefstukken, elk 150 à 200 gr solo, bakken en braden 10 sjalotten 2 el bruine suiker 1 tl gedroogde tijm 400 gr tomatensap, passata peper&zout (pezo)1. Pel de sjalotten en snij in vieren.2. Smelt 1 eetlepel solo in een steelpannetje en stoof hieri... bekijk recept »
4 biefstukken van ongeveer 200GR 1 Kg aardappelen type bintje 1 EL groene peperbollen 1 EL groene peperbollen 4 EL vermalen zwarte peper 20 GR zachte boter 5 CL cognac 4 EL verse room frituurolie zout en zwarte peper 1. Bereiding van de frieten: ... bekijk recept »
4 biefstukken van ca. 150 g 1 sjalotje 250 g boter 1 theelepel tijm 3 takjes peterselie Zout Versgemalen peper 1. Laat het vlees in ca. 30 minuten op kamertemperatuur komen. Pel en snipper het sjalotje. Veeg de champignons schoon en snijd ze in pla... bekijk recept »
4 st biefstuk 2 el olie 100 gr zeezout 4 teentjes knoflook geperst 1. Verdeel de knoflook over de biefstukjes en wrijf goed in. Haal dan door de olie en de mosterd. Haal ze door het zeezout zodat er dikke korst onstaat en druk die goed vast. Laat ze ... bekijk recept »
4 st biefstuk 1 teentje knoflook geperst zout peper 3 el olijfolie 3 el rode wijn 1. De biefstukken inwrijven met een mengsel van olijfolie, wijn en knoflook. Ruim bestrooien met kruiden. Een uur koel laten marineren. Op het ingevette rooster van ... bekijk recept »