Recepten met biefstuk

1000 recepten met biefstuk

Biefstuk

Biefstuk Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.

Italiaanse biefstuk met prei en kappertjes

400 g vlinderpasta 6 grote vleestomaten 1 el fijngehakte rozemarijn 4 el vloeibare margarine 250 g gesneden prei 400 g malse biefstuk, in stukjes gesneden 200 ml druivensap 1 Knorr Bouillonketeltje Italiano 3 -4 el Maïzena Express voor Bruin... bekijk recept »

Biefstuk met rozemarijnsaus en knoflookandijvie

1 kg kruimige aardappels 4 teentjes knoflook 2 takjes rozemarijn 4 biefstukjes 5 el vloeibare margarine 1 Knorr Sausketeltje Intens 600 g gewassen, gesneden andijvie1. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Zet de aardappels op in een la... bekijk recept »

OOSTERSE BIEFSTUK met peultjes

400 gram Biefstuk, in dunne plakjes 4 koffielepels sesamolie 1 ui, gesnipperd 2 tn knoflook, fijngehakt 800 gram peultjes 2 eetl honing 2 eetl sojasaus 2 eetl oestersaus 180 gram rijst of noedels1. Verhit de olie in een wok en bak het vlees 2 min... bekijk recept »

Biefstuk met peper-portsaus

4 biefstukken(à 150 gram, ca. 2 centimeter dik) zout, peper 5 el Solo Vloeibaar Voor de saus: 1 ui 1 teentje knoflook 2 plakken bacon 1 el peperkorrels 1 scheut rode port 2 dl light room 1. Haal de biefstukken uit de koelkast en laat ze op ... bekijk recept »

Biefstuk met snijboontjes

600 gram biefstuk 300 gram snijbonen 2 tomaten 1 paprika 1 sjalot 3 eetl. olijfolie peper & zout1. Snij het vlees in reepjes van 1,5 cm.2. Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.3. Snij de sjalot in kleine stukjes.4. Kuis de pa... bekijk recept »

Gemarineerde biefstuk met krieltjes

Solo 4 porties biefstuk(200-250 g per stuk) 600 g krielaardappeltjes olijfolie 1 teentje knoflook rozemarijn olijfolie zeezout vers gemalen peper Marinade: 1 scheutje witte wijn 0.5 limoen (sap en zeste) enkele takjes rozemarijn roze peper... bekijk recept »

Biefstuk basisrecept

4 x 125 gram biefstuk 100 gram vloeibaar bakproduct1. Leg alle ingrediënten klaar. Neem de biefstukken minimaal 30 minuten voor gebruik uit de koelkast en laat ze afgedekt op kamertemperatuur komen. 2. Dep het vlees droog met keukenpapier voor een mo... bekijk recept »

Twee heerlijke sausjes voor over je biefstuk

VOOR DE JACHTSAUS 2 deciliter rode wijn 1 1/2 deciliter runderbouillon van een blokje 1 teen knoflook gesnipperd 3 middelgrote sjalotten gesnipperd 1 eetlepel bloem 250 gr (kastanje) champignons schoon in plakjes 150 gram magere spekreepjes of bl... bekijk recept »

Torentje van gegrilde groene groenten met

4 biefstukken (á 100 g) Solo vloeibaar 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees 1 teentje knoflook 2 eetlepels tomatenketchup 1 groene paprika 1 courgette 1 paksoi 700 g krielaardappels 4 lange prikkers1. Pel en pers de knoflook. Roer de marinade van het ... bekijk recept »

Geroerbakte biefstuk met rode ui

500 g sperziebonen ketjap 350 g witte rijst 400 g malse (lende)biefstuk 2 middelgrote rode uien 8 takjes verse koriander 4 el Solo Vloeibaar 0.5 el sesamzaadjes 2 tl honing 1. Haal de bonen af en kook ze 6 tot 8 minuten in kokend water. Gebruik... bekijk recept »

Pagina 55 van 100