228 recepten met entrecote
4 entrecotes zout en versgemalen peper 5 el olijfolie extra vierge 100 g rivierkreeftjes grof gehakt 0.5 ananas in blokjes 3 el knoflookbieslook fijngesneden 0.5 rode peper fijngehakt 1 citroen uitgeperst 4 grote gamba'sHaal het vlees ca. 20-30 min.... bekijk recept »
3 tomaten ½ eetlepel jalopeñopeperreepjes (potje) 50 g dik gesneden chorizo 1 rode ui 2 eetlepels olie 2 eetlepels rode wijn zout peper 2 entrecotes (a ca. 125 g) 2 takjes koriander1. Tomaten wassen en halveren. Zaadjes ve... bekijk recept »
3 rode paprika's 600 g entrecote aan een stuk (op kamertemperatuur) 3 el almond butter 1 teen knoflook 2 tl tabasco 1 el rodewijnazijn ½ tl gemalen komijn (djinten) 2 el olijfolie1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. We... bekijk recept »
4 entrecotes (à la minute) (a ca. 100 g) 1 zakje rucola (sla, 30 g) 1 zakje veldsla (75 g) 4 trostomaten 4 eetlepels kruidendressing (koelvers, bakje a 100 g) 50 g boter of margarine 1 bakje rode pesto (100 g) 1... bekijk recept »
1 sjalot 5 peperkorrels 200 ml witte wijnazijn 200 ml droge witte wijn 5 takjes dragon 800 g entrecote 4 teentjes knoflook 3 takjes rozemarijn 1 el olijfolie 150 g peultjes 1 kropsla 1 bosje radijsjes 3 el yoghurt 1 el zure room 50 g cashewnoten 2... bekijk recept »
400 g grote schelpenpasta 1 broccoli 2 teentjes knoflook 0.5 rode peper 1 el pijnboompitten olijfolie 100 g peccorino romano 50 g Parmezaanse kaas Schelpenpasta met broccolipesto Kook de pasta volgens de bereidin... bekijk recept »
2 sjalotten (gesnipperd) 2 eetlepels rode-wijnazijn 2 entrecotes (op kamertemperatuur) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 125 ml crème fraîche 2 eetlepels geraspte mierikswortel (potje) 1 bak geraspte bietjes (koelvak,... bekijk recept »
2 ciabatta's (brood) 1 bakje verse pesto (100 g) 1 bakje ricotta ((kaas, 250 g) 2 eetlepels olijfolie 4 entrecote à la minute 1 zak gemengde sla (200 g)1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta's in lengte doorsn... bekijk recept »
1 kilo vastkokende aardappels (bijv. Lady Cristl) 3 courgettes 1 zakje verse Italiaanse kruiden (15 g) 6 el olijfolie 6 kalfsentrecotes (op kamertemperatuur) 6 plakken Parmaham 6 el Marsala (wijn, slijter)1. Verwarm de... bekijk recept »
4 entrecotes 1 knolselder 0,5 groene kool 200 g Ratte-aardappelen 1 dl melk 1 dl room boter 2 dl gevogeltebouillon (voor het koken) 1 dl kalfsfond 2 dl gevogeltebouillon (voor het blancheren) 2 eetlepels gehakte platte peterselie enkele spinaziesche... bekijk recept »