209 recepten met fricandeau
1 meerzadenbrood (AH Liefde & Passie) 8 romaatjes (bakje 250 g) 125 g groene pesto 100 g gebraden fricandeau1. Snijd 4 boterhammen van het AH Liefde & Passie meerzadenbrood. Halveer de romaatjes. Bestrijk de boterhammen met de pesto e... bekijk recept »
2 maal 150 g tonijnsteak (in blokjes) 100 g zwarte olijven zonder pit (in ringetjes) 4 zongedroogde tomaten (fijngehakt) 2 eetlepels kappertjes 1/2 citroen (geperst) 2 eetlepels olijfolie 8 eetlepels mayonaise 1 thee... bekijk recept »
1 schaaltje haricots verts (150 g) 6 el zongerijpte olijven (taggia (potje 180 g)) 1 el balsamicoazijn 1 zak eikenbladslamelange (100 g) 12 plakjes gebraden fricandeau1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de haricots ve... bekijk recept »
900 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur) 2 el boter 2 el olijfolie 125 ml droge witte wijn 75 ml heet water 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 citroen 2 ansjovisfilets 160 g tonijn in olijfolie 4 el olijfmayonaise 100 g ... bekijk recept »
125 g pistachenoten 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) 2 grote stukken varkensfricandeau (a 500 g) zout en peper 2 eetlepels olijfolie 1 dl vleesfond (pot a 380 ml) 1 dl witte wijn 5... bekijk recept »
600 g kalfsfricandeau 1 snufje zout 1 snufje peper 50 ml vloeibare margarine 2 sjalotjes 1 teen knoflook 2 takjes rozemarijn 100 ml warm water 200 ml witte wijn 4 el balsamico azijn 1 el appelstroop 2 el pijnboompitjes 1 stuk aluminiumfol... bekijk recept »
30 g stoneleeks 25 g verse bieslook 600 g kalfsfricandeau 2 el grove mosterd 50 g roomboter 50 ml droge sherry 200 ml koksroom1. Halveer de stoneleeks en blancheer samen met de bieslook in kokend water met zout (enkele sprietjes achterhou... bekijk recept »
2 shoarmabroodjes 2 theelepels sambal badjak 2 eetlepels abrikozenjam 1 bosuitje 4 plakjes varkensfricandeau (of kipfilet vleeswaren)1. Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met de sambal en abrikozenjam. Snijd het bosuitje i... bekijk recept »
1 avocado 1 el citroensap 2 tortillawraps (pak) 125 g tonijnsalade 2 bosuitjes 8 plakjes fricandeau 30 g rucola 3 el olijfolie1. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de ... bekijk recept »
2 stukken varkensfricandeau (a ca. 500 g) zout en peper 75 g boter 2 uien (in grove stukken) 1 grote appel (in kleine blokjes) 1 eetlepel citroensap 1 theelepel majoraan (gedroogde)1. Varkensfricandeau bestrooien met z... bekijk recept »