209 recepten met fricandeau
8 sneetjes vezel witbrood 8 plakjes oude kaas 8 plakjes fricandeau 3 el Griekse yoghurt 1 el citroenmayonaise 2 el water 2 el tuinkers 1 snufje zout 1 snufje peper1. Beleg de helft van de sneetjes brood met de kaas en de fricandeau. 2. Klop e... bekijk recept »
500 g kalkoenfricandeau (AH Feestfavoriet) 2 el olijfolie 75 ml witte vermout 1 bol knoflook 3 sjalotten 125 ml slagroom 10 g bladselderij1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Verhit de ol... bekijk recept »
½ groene paprika ½ teentje knoflook ½ sjalotje 3 eetlepels kappertjes 1 dl mayonaise 1 eetlepel mosterd (bijv. Grey Poupon) 200 g varkensfricandeau (vleeswaar of restje koud vlees) 100 g achterham 100 g salami... bekijk recept »
1 pot gemarineerde artisjokharten ((190 gr), uitgelekt) 3 eetlepels mayonaise 1 eetlepel citroensap 2 x 2 stuks fricandeau (zakje a 95 g) (vleeswaren) 50 gr veldsla (zak a 75 gr) 2 eetlepels kappertjes1. Pureer de artisjokhar... bekijk recept »
1 zakje Goodnoodles Kerrie (70 g) 2 eetlepels roerbakolie 1/2 zak Thaise groentemix (a 400 g) 100 g gebraden varkensfricandeu (vleeswaren) 2-3 takjes koriander 1-2 eetlepels seroendeng1. Noodles bereiden volgens gebruiksaanwi... bekijk recept »
600 g sperziebonen 1 cup vinaigrette (sladressing 100 ml)) 1 blikje tonijn op water (à 185 g) 100 g olijfmayonaise (pot à 350 ml) 3 eetlepels kappertjes ½ zakje verse peterselie (à 30 g) 300 g gebraden fricandeau&... bekijk recept »
1 kg voorgekookte stamppotaardappelen 50 ml vloeibare margarine 600 g witlof 3 el suiker 1 snufje zout 200 g crème fraîche 4 el groene verse kruiden 300 g fricandeau (vleeswaar)1. Kook de stamppotaardappelen in een diepe pan met w... bekijk recept »
1 blikje tonijnmoot (naturel (195 g), uitgelekt) 5 el mayonaise 3 el citroensap 2 zakken rucola (a 75 g) 400 g gebraden fricandeau (vleeswaren) 3 el kappertjes (potje 100 g)1. Pureer de tonijn en de mayonaise met de staa... bekijk recept »
70 ml vloeibare margarine 1 rode ui 1 el gedroogde tijm 125 g paddenstoelenmix 1 snufje zout 1 snufje peper 500 g fricandeau 200 g diepvries frambozen 1,5 el suiker 2 el bloem 4 plakjes diepvries bladerdeeg 1 ei 1 stuk bakpapier 1 bakpla... bekijk recept »
Zout1 el. abrikozenjam1,5 dl. witte wijnhalve appelin kleine blokjeshalve el. kerriepoeder100 gram roomkaas2 fijngesnipperde sjalotjes50 gram boter750 gram fricandeau Schep in een kom de sjalotjes, appel, roomkaas, kerriepoeder en abrikozenjam door e... bekijk recept »