209 recepten met fricandeau
500 gram vastkokende aardappelen 300 gram bospeen 150 gram spinazie 2 lamsfricandeau's a 300 gram ? citroen zout peper 70 gram koude boter of margarine 3/4 dl halfdroge witte wijn ? eetlepel vloeibare honing ? pot vleesfond (380 ml) ? zakje verse ker... bekijk recept »
300 g fricandeau200 g garnalen (gepeld)1 deciliter slasaus2 eetlepels ketjap manis1 eetlepel gembersiroop1/2 eetlepel sesamolie1 eetlepel sesamzaad (geroosterd)2 liter bouillon (kippen)2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt)1 lenteuitje (in dunne ... bekijk recept »
7 ons varkensfricandeau2 gesnipperde sjalottenpeperpaprikapoederkerriezoutknoflookprovencaalse kruiden1/2 glas witte wijn1/2 tl mosterdscheutje limoensapscheutje worchestershiresausscheutje madeira2 el kappertjesroom culinair of creme fraicheallesbin... bekijk recept »
125 ml cr?me fra?che4 eetlepels gele mosterd100 g boter1 stuk fricandeau van ca. 700 gramzoutversgemalen peper2 glazen droge witte wijn1 laurierblad8 zwarte peperkorrels1 tak lavas (maggiplant) of een scheutje maggica. 200 g rijst (droogkokend)zoutg... bekijk recept »
Top! van Coop fricandeau ovenschotelOlijfolie 3 sjalotjes2 teentjes knoflook 2 takjes rozemarijnScheut witte wijn Paar eetlepels crème fraîchePaar theelepels Dijon mosterdZout en peper1. Oven voorverwarmen op 140 graden Celsius. Fricandeau op kamer... bekijk recept »
1 pak rijst naar keuze250 gr fricandeau, in stukjes 3 el tutti frutti, fijngesneden3 el pistachenootjes, geroosterd1 el pijnboompitjes of amandelschaafsel, geroosterd 3 tenen knoflook, in dunne plakjes 4 takjes munt, fijngesneden4 takjes bladpetersel... bekijk recept »
600 g fricandeau aan een stuk 100 g braadboter 1 aubergine 1 courgette 3 tomaten1 paprika 1 knoflookteen, fijngesnedenolijfolie€¨1 teentje knoflook, fijngesneden1 sjalotje, fijngesneden 250 ml slagroom 1 bos basilicumzout en peper1. Verwarm de oven ... bekijk recept »
2 kleine aubergineszout100 gram mozzarella150 gram cherry/kerstomaatjes1 eetlepel olijfolie2 eetlepels pesto12 plakken fricandeau (Authentieke vleeswaren)versgemalen peper2 eetlepels gehakte basilicum (vers of diepvries)1. Snijd de aubergines in dunn... bekijk recept »
500 gram fricandeau - 500 gram champignons - 2 middelgrote uien of 6 sjalotjes - 4 tenen knoflook - 3 eetlepels tomaten puree( dubbel) 1 eetlepel kerriepoeder - thijm - kruidnagel - sambal - laurier - peper - bouillonpoeder - koksroom - tarwebloem - ... bekijk recept »
2 ons Fricandeau (snijwaar) 1 bak kwark 1 scheutje kethup 4 tomaten bieslook paprikapoeder Hulpmiddelen Mengschaal Hulpmiddelen - Mengschaal Voorbereiding Geen Bereidingswijze Doe de kwark in een schaal doe daar naar smaak ketchup bij totdat het een... bekijk recept »