209 recepten met fricandeau
1 fricandeau (a 750 g) 1? eetl. citroensap zout en (versgemalen peper) 1 theel. verse gemberfijn geraspt ? dl ketjap manis 1 theel. bruine basterdsuiker 1 eetl. (arachide) olie 1 eetl. satekruiden 1 teentje knoflook 1 dl kippenbouillon 50 g... bekijk recept »
1 bolletje mozzarella1 varkensfricandeau van ong. 750 gram1 bakje rode pestoverse basilicum2 teentjes knoflook2 el witte martini (droge)1 bekertje slagroom1 tomaat? courgette? aubergine Oven voorverwarmen op 200C. Schaal met braadzak in oven schuiven... bekijk recept »
1 ui fijngesnipperd 1/2 theelepel bouillonpoeder 100 gram pindakaas 2 teentjes verse knoflook geperst 2 theelepels gemalen gemberpoeder (djahe) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels suiker 2,5 deciliter melk 5 eetlepels citroensap 5... bekijk recept »
200 g tutti frutti appelsap en 2 kruidnagels 1 ui 500 g varkensfricandeau versgemalen peper 1 takje verse tijm 1 laurierblad 1 eetl. cognac 3 eetl. plantaardige olie 40 g boter 2 eetl. bloem 3 dl donker bier 2 plakken ontbijtkoek zout Verhit de bote... bekijk recept »
Buffetgerecht voor 8 personen. 1 pakje gerookte makreel (200 gram ouwehand), 100 gram verse roomkaas naturel (bijv mon chou), 2 stengels bleekselderij, ? Limoen uitgeperst, 1-2 eetlepels sambal badjak, 1 stokbrood, 4 eetlepels olie. In kom tonijn men... bekijk recept »
Zoutpeper1 el. citroensap1 teentje knoflook (geperst)1 tl. tijm (gedroogd)1,25 dl. creme fraichehalve dl. olijfoliehalve tl. rozemarijn (gedroogd)0,25 dl. sinaasappelsap2 sjalotjes (fijngehakt)750 gram fricandeau Neem de fricandeau 30 minuten voor ge... bekijk recept »
4 dunne lapjes varkensfricandeau1 kuipje Chevre Doux100 gram tutti fruttikookroom Besmeer de varkenslapjes met de Chevre Doux, maar laat de randen vrij. Verdeel hier de tutti frutti over. Rol het vlees op en bind het vast met een stukje slagerstouw. ... bekijk recept »
300 gram frincandeau 2 sjalotjes 100 gram oesterzwammen 1 eetl boter 1 eetl bloem 4 eetl zonnebloemolie of olijfolie 1 dl droge witte wijn 1 bekertje zure room peper en zout naar smaak 1 rode peper 1 eetl sambal 150 gr gerookte zalmsnippers 1 eetl k... bekijk recept »
800 a 1000 gr fricandeau (kalfs- of varkens) grof gemalen peper 125 gr boter 1 gesnipperde ui 1 ragfijn gehakt teentje knoflook 6 ontvelde tomaten (in stukken gesneden) 6 el rode port 6 el bouillon 1 tl maizena 2 el grofgehakte peterselie ? tl suiker... bekijk recept »
500 varkensfricandeau zout peper 3 eidooiers 50 g geschaafde amandelen 100 g boter of margarine Voorbereiding Wrijf het stuk vlees in met zout en peper. Roer de eidooiers en de amandelen door 30 gram zachte boter. Verwarm de oven voor op 200 gr C. B... bekijk recept »