315 recepten met varkensgehakt
500 g varkensgehakt 2 eieren 200 g ananas vers of uit blik Piment d'Espelette 4 el ketchup tabasco 2 verse tomaten 1 ui gesnipperd tijm 4 gekookte aardappelen 80 cl kippenbouillon1. Meng het gehakt met de eieren en breng goed op smaak met peper... bekijk recept »
1 ontbeende lamsschouder 200 g kalfsgehakt 100 g varkensgehakt 1 sjalot, fijngesneden 50 g gehakte zwarte olijven 5 cl cognac 2 takjes selderijblad thijm, rozemarijn, laurier olijfolie zout & peper1. Meng de sjalot met de thijm, gehakte olijven, cog... bekijk recept »
800 gr runds/varkensgehakt 2 kg aardappelen Bintje 1 grote bloemkool 150 gr geraspte gruyère 1 ui 1/2 liter melk 1 bolle eetl. boter 1 bolle eetl. bloem peper nootmuskaat 1. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook beetgaar2. Schil aardappelen, ko... bekijk recept »
750 gr varkensgehakt en 50 gr paneermeel met 1 ei 4 eetl vers gehakte tuinkriden en 250 gr champignons en 2 bolletjesmozarellakaas 3 st zongedroogde tomaatjes en 200 rookspek indunne plakjes 100 gr boter en snuije peper, en provencaalse kruiden 1.... bekijk recept »
2 aubergines 2 courgettes 6 tomaten 1 sjalot 300 g gehakt aardappel tijm laurier rozemarijn basilicum olijfolie 50 g bloem citroen 8 dl Alpro Soja Calium Drink 100 g fetakaas 100 g gemalenkaas 1 ajuin 1. Snij de aubergines en courgettes i... bekijk recept »
500 gr varkensgehakt 20 groene olijven 20 gr oude kaas, gemalen 3 eieren 100 gr broodkruim 1 kl Provençaalse kruiden solo vloeibaar 2 dl runderfond peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 170°.2. Laat de olijven goed uitlekken en hak ze daarn... bekijk recept »
600gr kalfs-varkensgehakt 4 eieren 750ml groentenbouillon 1 potje tomatenpuree peper en zout 250gr champignons beetje citroen stukje boter gewone bloem 1. de eieren hard koken en laten afkoelen en dan pellen en in wat bloem wentelen2. 150gr geha... bekijk recept »
300 gram kalfs-varkensgehakt 1 à 2 witte boterhammen 1 ei 1 ui evt. wat paneermeel peper en zout bakboter1. Breng een grote pan gezout water aan de kook.2. Snipper de ui fijn.3. Haal de korst van de boterhammen en snij ze in kleine stukjes.4.... bekijk recept »
10 kippenbillen 2 bakjes champignons 600 gr varkensgehakt bloem boter melk kippenbouillonketeltje peper en zout kippenkruiden room1. kruid de kippenbillen met zout,peper en kippenkruiden.bak de kippenbillen aan beide kanten bruin en laat op een z... bekijk recept »
700 gr witte kool en 500 gr varkensgehakt 200 gr uien en idem wortelen 500 gr zure rooom en 200 gr harde kaas 1. de ui fijn hakken en de wortelen raspen2. witte kool fijn snijden oftewel raspen3. de ui fruiten en gehakt toevoegen : ong 15 min laten b... bekijk recept »